Jump to content

Ledningsnett på W140


Tjærand Matre

Recommended Posts

Kikker på en W140 420SE som har stått stille i snart 1 år nå. Årsaken til at den ikke er i bruk er visstnok at sikringsboksen / koblingsboksen på venstre innerskjerm har en haug med feil som gjør at mye av elektronikken ikke funker. Jeg har kun fått informasjon via tredjepart men han mente at dette var en veldig vanlig feil på W140 og at de hadde jaget problemene rundt uten å komme helt i mål.

 

Bilen starter og går greit men mye av komfort-elektronikken er på bærtur. Noen som har noen innspill på om dette er et håpløst prosjekt? Mekanikermannen sa at det var vanlig å skifte lednignsnett på disse bilene?  Bilen står ute i vær og vind og kommer til å stå seg ihjel hvis ingen kommer og redder den  :(

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror dette er kun tidkrevende, ikke spesielt dyrt, hvis du gjør jobben selv.....

Dette er en jobb som det er heller tvilsomt at noe verksted vil gjøre, og bytte ledningsnett er vel omtrent umulig og vanvittig dyrt, her snakker vi om flere tusen bare for matta.... :shock:

 

Det som kan gjøres er å koble fra hele koblingsboksen/sikringsboksen (husk å merke hver enkelt ledning) og sjekke hver og en ledning at det ikke er jordfeil, evt få på ny isolering/krympestrømpe.

Så må du sikkert kjøpe nytt "kort" til sikringsboksen/koblingsboksen og begynne det møysommelige arbeidet med å få koblet på alt igjen på rett sted....dette tar tid, men er ikke kostbart.

Så får du bilen opp i arbeidshøyde, har en god loddebolt, noen meter med kabel, et godt digitalkamera for dokumentasjon og hjelp når alt skal i sammen igjen og masse tid så er det bare tut og kjør... :lol:

 

Sjekk forøvrig pris på et slikt "kort" til sikringsboksen/koblingsboksen, evt om det må kjøpes helt ny bok, og pris på dette før du vurderer kjøp..... siden bilen går så er jo resten en "bonus" om du får alt til å virke igjen... :lol:

 

Det koster vel sikkert 50 lapper + å få et verksted til å gjøre dette, så det er nok derfor den står... :?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...