Jump to content

Analogt speedometer virker ikke (W211)


skoms

Recommended Posts

Hei,

 

Kjøpte meg nettopp en billig E220 CDI (150HK) 2002 (W211) modell som har noe smårusk som bør fikses. Første på lista er at det er kun det digitale speedometeret som virker. Det analoget står på 0km/t. Alt annet på instrumentpanelet ser ut til å virke som det skal.

 

Noen som har noen tips. Forrige eier mente det var ett relé som måtte byttes? Noen som vet hva slags relé det er snakk om?

 

Elsker min W211 så langt. Hadde tenkt å bare bruke den opp, men etter å ha kjørt den i noen dager har jeg lyst til å ta godt vare på den å holde den i god stand. Har også begynt å se etter nye fangere å sidekjørt da disse har sprekker. Så om noen har noe i samme farge (sølvgrå) så er det interessant.

 

Håper noen har noen gode tips om hvordan jeg kan få  speedometeret til å virke igjen. Funker jo fint med kun det digitale, men jeg vil gjerne få fikset så mange feil og mangler som mulig.

 

 

Setter derfor stor pris på alle tips og svar. På forhånd takk

 

Link to comment
Share on other sites

Uten å si noe sikkert, høres det ut som for meg at det er selve speedometeret som det er noe feil med. Vil vel tro det får et hastighetsignal inn, og så bruker den det signalet til både den analoge viseren, og den digitale.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...