Jump to content

SLK R170 Startermotor går Ingen start


Olabil

Recommended Posts

SLK modell 1999 med 2 liter motor uten kompressor.

Starter ikke. Bensinpumpen går. Vrir om nøkkel og om jeg slipper den med en gang fortsetter starteren å gå i ca 6 sekunder.

Helt likt mønster hver gang. Har prøvd med begge nøklene men ingen forskjell. Har godt med strøm på batteriet og har sjekket alle sikringene. Noe lignende skjedde for en tid siden, da med en tikkende lyd antaklig fra der hvor styresentralene er plassert i motorrommet. Men det var bare en gang for en tid siden og helt til nå har det startet som den skal. Går ut fra at det ikke skyldes startsperren. Den burde vel ikke få starteren til å forsett å gå.

En tilleggsopplysning. For et år siden var det ikke mulig å vri nøkkelen til start, selv med reservenøkkelen. Dette skjedde bare den ene dagen og siden har alt vært i orden. Klarer ikke å se at det skulle være noen sammenheng mellom tenningslås og det at starteren fortsetter å gå i eksakt 6 sekunder etter å ha slippet nøkkelen. Det kan vel ikke være noen mekanisk feil med nøkkelen, det må vel heller være en elektronisk styresentral av et slag som lar starteren gå et antall sekunder. Håper noen har et tips.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...