Jump to content

OBD-DIAG AGV4500 - MB W211 E 220 CDI 2007 ???


tdt58

Recommended Posts

Hallo MB-folk og andre folk !!  :)

 

Godt nytt år ! Jeg har et spørsmål ang. et diagnose-instrument og muligheten til bruk av det på min W211 220CDI 2007 Avant. Dette er ting jeg selv har lite eller ingen peiling på. Jeg har blitt tilbudt et av en kompis som jeg kunne få for en billig penge. Kompis har aldri brukt det sjøl og var usikker på om det kunne brukes på Mercedesen min.  Dessverre er det ikke komplett. Det mangler bruksanvisning og CD med SW og drivere. Hvis det er kompatibelt med Mercedes er ikke software et must da dette også kan brukes uten PC.

Instrumentet er maken til dette: https://www.kds-online.com/Shop6a/catalog/product_info.php/obd-diag-agv4500-expert-multinorm-handheld-scanner-language-english-p-2183?language=en

Nå ble jeg usikker på om linker er lov her, men tar sjansen.

Jeg har alt som er i kofferten på bilde bortsett fra CD'n og boka. Ser at det står masse nedover på siden om protokoller, ISO, Can-Bus, Elm og mange flere rare ord som jeg ikke kjenner til.  :lol:

Hadde jeg vært flink til å skjønne slikt hadde jeg sikkert fått mine svar ved å finne ut hva alt dette betyr. hehe Er dessverre ikke så flink til å skjønne slikt. Og kanskje litt lat ? Så hva gjør jeg ? Jeg spør heller dere som kan dette ! Vet at dette forumet er fullt av levende MB-leksikoner.  :) Dette vet jeg fordi jeg har funnet svar på mine MB-spørsmål her utallige ganger gjennom åra. Takk skal dere ha ! Googler man et MB-prob. havner man ofte her og finner svaret.

Så jeg lurer altså på om noen kjenner til denne OBD-saken og om den er noe å ha for en som skal bruke den på nevnte bil ? Kan også ta med at det er et lite skilt på baksiden hvor det står: OBD-DIAG@WEEE DE 94532701. Dette er muligens kun en email-adr. og et tlf.nr. selv om jeg ikke kan se noe punktum mellom weee og de.

Skulle noen vite om dette er noe å satse på så si gjerne fra ! Kanskje er det gammelt og ubrukelig til min ? Jeg er også opptatt av at den OBD-scanneren jeg ender opp med skal kuinne kjøre de fleste testene på w211. Det jeg nå gjerne skulle testet om denne kan brukes er luftsystemet til belgene bak og kompressoren. Ikke airmatic.

Svar med tips og råd mottas med stor takk !  :lol: Har noen god erfaring med andre scannere som er bra så tips meg gjerne ! På forhånd takk !

 

Mvh. Morten fra Solør.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...