Jump to content

problemer med mercedes E200 cdi 2004 modell


rayhit1

Recommended Posts

Hei :)

Endelig fått meg mercedes igjen, kjøpte meg en taxikjørt E200 som tilsynelatende som skulle være i kjempe stand 311000 på telleren men med fullt servicehefte og ny dokumentasjon fra naf på på att bilen var i god stand.. Enn så lenge......

Tidlig i desember  ut av intet (selvfølgelig) begynte motorlyset å lyse gult og bilen mistet en del kraft når jeg kjørte. ut i fra den lille peilingen jeg har , var jeg redd det var turboen som var gåen , å leverte inn bilen på ett annerkjennt verksted her i bergen og fikk tatt en diagnose. Fikk da opp att egr ventilen var ødelagt å måtte skiftes. greit nok tenkte eg, selv om prisen var noe stiv så er var jo dette nødvendig. dagen verkstedet skulle skifte så ringte de meg og sa bilen trengte en rens på motor i samme slengen da motor var sotet ned til de grader pga jeg hadde kjørt noen dager med ødlagt ventil. og selfølgelig, ville jo jeg ha bilen fikset..  bilen fikk ny egr ventil og en rens.  jeg henter bilen og betaler i underkant av 10tusen for dette. egr ventilen kostet vist en del kroner... jaja no hadde eg bil som virket og skulle være i god stand. vertfall i hele 10 minutter, jeg kjørte fra verkstedet og ca 5 km avgårde så kommer det opp samme feil og bilen begynner og gå treigt igjen(dvs uten turbo ).. ringer opp på verkstedet og tenker det må være en bagatell, får beskjed og  å komme opp med bilen neste åpningsdag, dette var jo rundt jul så det gikk noen dager før jeg fikk levert den inn pga verkstedet var stengt. greit nok det(spurte om eg kunne bruke bilen til små ærend og fikk tommel opp på det fra verkstedet). så kommer dagen eg skal levere inn bilen, har da kjørt ca 10 mil i mellomtiden og får levert inn bilen. dagen gikk og hørte ikke noe fra verkstedet, ringte opp og fikk da vite att de kunne ikke finne noe feil på bilen og att egr ventilen de hadde skiftet var helt fin. men de hadde fikset servopumpen,fyllt på olje osv samt fikset en plate? under bilen som var løs.. dette uten å høre med meg først. de hadde brukt en del timer på feilsøking men fant ingen ting,men nå var bilen grei, og de hadde prøvd bilen ved flere anledninger og da gikk den som den skulle.

 

Ok tenkte eg, betalte ny regning og satte meg i bilen. gikk akurat ett par km så var problemet tilbake.. på kviteringen står det hva de har fått opp under feilsøk og koder som ble funnet(og slettet)

 

feilkode P2359 og feilkode P2333 kom opp på bilen men ble slettet..

 

Det rare er att når jeg kjørte fra verkstedet og turboen virket så var det masse røyk fra bilen, men med en gang turboen sluttet og slå inn så røkte det ikke noe i det heletatt, er også merkelig att når jeg står i ro med bilen på tomgang så går ute temperaturen opp betraktelig, men motor tempreatur er helt fin..

 

så det store spørsmålet er jo om noen har vert borti det samme og har noen tips... og hva andre ville gjort i samme sak angående verkstedet som jeg føler ikke helt har levert varene som er betalt for..

 

Raymond

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...