Jump to content

Problem airmatic


arognemerce

Recommended Posts

Hei.

Velkommen til forumet.

 

For at noen skal kunne hjelpe deg, så må du komme med litt mer detaljer. Du sier det er snakk om en MB. Det kan vi i grunn forutsette siden du har kommet inn hit, men hva slag? E? C? GL? GLS? GLE? (osv...).

 

Gått langt? Hører du pumpa gå? Klikker det i ventiler? Feilmeldinger? Hever den seg foran?

Link to comment
Share on other sites

siden du er sikker på at du ikke har lekkasje på belgene, så kan du sjekke staget til sensoren, under (bak) på bilen. se om det er brukket. og når du først er under bilen så kan du sjekke om det kommer luft ut i fordelings blokka ved å skru av inn slangen. bare husk at denne går rett opp til trykktanken i bagasjerommet og hvis pumpa fungerer og det ikke er lekkasje så har du ca 9 bar i tanken sånn ich... kommer det ikke luft ut der. har du en lekkasje en plass. skal godt gjøres at pumpa er så dårlig at det ikke er noe trykk i det hele tatt.

 

men strengt tatt så skal det være stoppventil på belgene, så selv med lekkasje i slangene, eller ei pumpe som ikke virker så skulle du ha hatt luft i belgene. men sef. hvis sensoren har tatt kveld eller staget til sensoren er knekt så kan den legge seg ned bake. evt så er belgene ødelagt  :shock: eller korrodert hull i lufttankene til belgene. Hvis det ikke er skiftet belger bak før, så er det vel sånn ca i denne tiden (250-300k og 10-15 år) at de fleste opplever at belgene bak tar kveld.

Hvis du har tilgang til star så forenkler dette feilsøkingen masse.

 

jeg brukte bilen i 14 dager uten at kompressoren virket, når inntaks slangen til kompressoren gikk sund i vinter. salt og sand er ikke bra for kompressoren :lol: og kompressoren skjærte seg. tok 14 dager før jeg fikk nye deler fra England. men bilen la seg ikke ned på den tiden.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...