Jump to content

Forslag til treff i Bergen utover året


Joakim Borkner

Recommended Posts

Hei

 

Her er litt info om kommende treff vi gjerne kan treffes på, hvis folk har lyst å ta turen.

 

09.09.2018 er det Cars and coffie på Eran veikro. fra 11.00 til 13.00.

Fordel å komme noenlunde tidlig hvis det er kjempevær.

 

21.09.2018 -23.09.2018 inviterer Mercedes-Benz Entusiastklubb, avdeling Vestre viken på en fantastisk vestlandstur.

Her er det mulighet for de andre lokal lagene og hive seg med underveis. Her kan man jo samkjøre oppover hvis noen reiser avgårde.

Her er infoen på Vestlandsturen  8)

 

https://www.mbentusiastklubb.no/smf/index.php?topic=78338.0

 

 

22.09.2018 Arrangerer Rv.555 gatebilklubb i Bergen stortreff. Kl 14.00 til 18.00 også er det aftermeet fra 18.00 til 21.00.

Treffet er gratis men man må booke billett får å være sikret plass, om det er på utstilling eller gjesteplass.

Det er pr dags dato ca 20 ledige plasser for biler i vår kategori, men masse gjesteplasser hvis man bare vil ut å se.

Så hvis flere kommer kan jeg høre om vi kan stå sammen.

 

Info fra arrangør: https://555gatebilklubb.wixsite.com/555gbk/treff

 

14.10.2018 er det avslutningstreff for cars and coffie sesongen på Eran veikro fra 11.00 til 13.00

Fordel å komme noenlunde tidlig hvis det er kjempevær.

 

Dette kan jo være noe av det vi kan treffes på.

 

Ellers kan vi prøve å få til treff hos blant annet Bertel O Steen, Riis Bilglass, Scandicshine og Bilpolering.

Slike ting kan vi jo gjerne prøve å få til sammen med MBKN for å få litt samarbeid mellom bilklubbene.

 

Her er det bare å komme med innspill hvis folk ønsker. Skulle jo gjerne fått til noen cruisinger og kjøreturer også.

 

Mvh Joakim Mbentusiastklubb Avd.Bergen

Link to comment
Share on other sites

Hei

 

Her er info om stortreffet til RV.555 gatebilklubb i Bergen. Der kommer det hvert fall en 3-4 biler fra Bergens avdelingen muligens flere.

 

Treffet er gratis men man må booke billett for å få plass på utstillingen eller på gjesteparkering hvis man bare vil se. Er langt til nærmeste parkering hvis ikke.  Jeg har selv bestilt billett til dette treffet.  https://tikkio.com/tickets/5796-stor-treff-street-meet-sensommer-treff-ved-sture-terminal

 

Man må lage en bruker, ellers var det bare å trykke bestill og man får billetter på epost. Hvis folk tenker seg utover begynner de å få bra med oppmøte bestillinger, så kan være lurt å gjøre det snarlig.

 

Jeg kan ta kontakt med de å høre om vi kan få stå sammen hvis vi blir litt biler.

 

Mvh Joakim Mbentusiastklubb avdeling Bergen

 

 

 

Info kommer her:

 

For detaljert info: https://555gatebilklubb.wixsite.com/555gbk/treff

 

Lørdag 22 september kjører vi igang stor treff (stort street meet, mm)! Vi har lånt ett stort industri område og dette treffet vil bli noe utenom det vanlige innen biltreff!

 

‼️ Klubber/venne gjenger som ønsker å stille samlet på treffet må sende oss epost på 555gatebilklubb@gmail.com da vil dere få satt av plass og mer info:)

 

 

Hva skjer på treffet?

Hoved delen av treffet er fra kl 14:00 til kl 18:00, men fra kl 18:00 til ca 21:00 (vi ser stemningen ann) så er det AFTER MEET (mer info lengre nede)

Adressen er: Terminalvegen 27A, 5333 Tjeldstø

(eventuelt kan du søke opp Sture terminal så finner du treffet. Arrangmentet er i Øygarden, ca 20 min fra Sartor senter, ca 40 min fra Bergen sentrum)

 

Her er en oversikt over hva du kan se/finne/kjøpe/gjøre osv på treffet! (mer spesifikk info om de diverse tingene kommer lengre nede på siden!)

 

-Street meet (alle er velkommen)

-Show car hall (inviterte biler)

-SPL måling/bil stereo volum måling (gratis! Book «bilstereo» plass for Plass på SPL måling!)

-Premier

-Firma stands

-Demoer

-Rv.555 stand

-Merke salg

-After meet

 

Ute på selve området så vil det være vanlig bil treff oppstilling. Her kan alle stille ut sin bil!

Det vil være litt forskjellige billetter ( de finner du her https://tikkio.com/tickets/5796-stor-treff-street-meet-sensommer-treff-ved-sture-terminal )

Vi har forskjellige billett typer slik at du får bilen din plassert der du ønsker å stå på treffet!

Hva er de forskjellige plasssene? Hvorfor har vi billetter for bilene? Det er for at vi ikke skal få for mange biler på området og for å ungå kaos (for de som husker påsketreffet i år på sartor, så var det en del der som fikk oppleve at vi kan få litt for mange biler på våre treff :D )

 

Gjesteplass: Denne billett typen er for de som ikke ønsker å stille ut sin bil, de som kun vil ut og se og være på treffet som ren tillskuer

 

Street Meet/gatebil plass: Det er for de som ønsker å stille ut sin bil og ha den inne på området under arrangement. Husk å komme når arrangmentet begynner og at det er minimalt med kjøring inne på området. ØNSKER DU Å KJØRE PÅ OMRÅDET UNDER ARRANGEMTET? Bla lengre ned for å lese hva du må gjøre!

 

Motorsykkel plass: denne er for de som ønsker å stille ut sin motorsykkel. ØNSKER DU Å KJØRE PÅ OMRÅDET UNDER ARRANGEMTET? Bla lengre ned for å lese hva du må gjøre!!

 

SUV/offroad plass: På området så har vi plasser med grus/grovt terreng, ønsker du å stille ut din bil på grovt underlag så er dette biletten for deg!

ØNSKER DU Å KJØRE PÅ OMRÅDET UNDER ARRANGEMTET? Bla lengre ned for å lese hva du må gjøre!

 

Bil Stereo plass: om været er fint så vil Bergen Bilstereo ha stand med gratis DB/SPL volum måling! om du ønsker å melde deg på og ha en plass til dette så må du booke en av disse bilettene! (begrenset antall biler). Litt egne kjøre regler ved Bergen Stereo stand(mer info, bla ned).

ØNSKER DU Å KJØRE PÅ OMRÅDET UNDER ARRANGEMTET? Bla lengre ned for å lese hva du må gjøre!

 

After Meet bilett: Dette er biletten du må booke om du ønsker å være med på after meet

 

 

I "show car hallen" vil du finne diverse "litt utenom det vanlige" biler! Plassene i show car hallen er ikke mulig å booke da de plassene blir fylt opp med biler vi inviterer! (vi holder på å invitere i disse dager, om du har/vet om en litt spessiell bil som kunne passet i en show car hall, så bare send oss epost på 555gatebilklubb@gmail.com, så kan vi vurdere den til en plass i hallen).

Det vil være egne pokaler som biler i show car hallen kan vinne!

 

Her vil du og finne vår "Rv.555 stand" hvor du kan kjøpe "Rv.555 merker", snakke med oss og om du lurer på noe om/i/med klubben vår så er det bare å spørre.

 

Om været er noen lunde ok så vil Bergen Bilstereo holde gratis SPL/DB/volum måling ved deres stand ute! Hva er dette? Her kan du rett og sett få målt hvor høyt din bil sitt anlegg faktisk kan spille!

 

KJØRE REGLER under/til og fra måling: du booker "Bilstereo" plass, så når du har parker så går du til Bergen Bilstereo sin stand og melder deg på. når det er din tur så vil en vakt fra oss eller Bergen Bilstereo guide deg og bilen fra p-pass og bort til området og tilbake. Om du ikke har en vakt med så må du få med en FØR du KJØRER (dette er for å beholde sikkerheten på arrangementet).

 

 

I ene hallen på treffet så vil en del av våre samarbeidspartnere holde firma stands. her kan du får treff tilbud, produkt demoer, tips og triks, snakke med de osv!

Blir du sulten eller tørst under arrangementet så ta det helt med ro! Pizza Bakeren kommer med pizza og vi har ordnet med en kiosk som har popkorn, snacks, drikke,mm!

 

Vi er pålagt å informere om at vi har 2/3 profesjonelle fotografer og filmere som vil være på arrangementet, som vil ta bilder og filme!

-Mellum Foto

-Wallem Foto

-AL foto og film

Det er både foto og film fra personell på bakke men det vil også være noen runder med drone filming/foto! Om du har noen innvendinger ang et bilde eller noe så snakk med aktuell fotograf på stedet, så vil det bli løst der!

 

‼️Kjøre regler‼️

For å holde sikkerheten på treffet høy for alle, så blir du ledet inn (av en av våres vakter) på område til der du skal stå når du ankommer.

KJØRING PÅ OMRÅDET UNDER ARRANGEMENTET ER IKKE TILLATT!

Ønsker du å kjøre UT fra arrangementet så ta kontakt med en vakt eller ring (nr kommer når arrangementet nærmer seg!). Dette er for at vi skal ha minimum en vakt som passer på folkemengden rundt din bil og får folk til å flytte seg når du skal ut fra området!

 

DETTE ER ET FAMILIE VENNLIG ARRANGEMENT OG ER FOR ALLE I ALLE ALDRE!

 

Spørsmål?

Har du noen spørsmål om arrangementet? send oss en epost på 555gatebilklubb@gmail.com eller til oss på vår Facebook side:)

 

DETTE ER ET FAMILIE VENNLIG ARRANGEMENT OG ER FOR ALLE I ALLE ALDRE! Ta med ditt kjøretøy, venner og familie og delta på denne motor fylte dagen☀️

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...