Jump to content

Soltak problemer s211 2004


W203hedmark

Recommended Posts

Sliter med å få soltaket til å fungere ( aldri gjort det i mitt eie) . Byttet det røde "drevet" til takluka da det gamle var rustent og generelt dårlig.  Men dette hjalp ingenting. Er strøm til motoren og hører det skjer noe da jeg prøver bryteren til luka,men den rikker seg ikke.  Bortsett fra nytt drev, har jeg prøvd å resette luka ( sett på youtube) og åpne den manuelt med umbrako. ingenting hjelper noen verdens ting.

 

Har noen feilkoder på luka : panoramic sliding roof motor runs without actuation or motor m12m1 (sr motor) runs without actuation.  og component n70s1 (roof system switch) is defective.  og til slutt en forferdelig lang feilkode: The sensors m12/6b1 (hall sensor 1, panoramic sliding roof ) and M 12/6b2 (hall sensor 2, panoramic sliding roof) have detected incorrect direction of rotation of motor m12/6m1(panoramic sliding roof motor) Or the sensors m12b1 (hall sensor 1,SR) and m12b2(hall sensor 2,SR) Have detected incorrect direction of rotation of motor m12m1(sr motor)

 

 

Noen forslag? Evt linker..

 

Link to comment
Share on other sites

Hei.

Det er ett vanlig problem at det kommer vann inn i motor og kassett til takluke på mange av disse bilene. Dette gjør at motor/drev og vaier inne i kassetten ruster; som til slutt gjør at hele driten setter seg fast.

Som værste scenario må hele kassetten byttes for å få dette i orden.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 3 months later...

Hei. Er det noen her inne som har vært borti, hørt om eller sett at den bakerste faste glass delen i panoramataket på en V-Klasse er sprekt? Verksted sier at hele panorama konstruksjonen må byttes, det er et delenummer på dette fra MB. Har sett en film på YouTube hvor de demonterer den bevegelige glassdelen på 1,5 min og bare løsner 6 skruer. må da kunne gjøre det med den faste delen også? noen som vet, eller har noen tips?

MVH Jan-Erik Farmen

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...