Jump to content

Luftfjæring


Merce 2007

Recommended Posts

Hei

Jeg har ett problem med MB 2007 E-klasse (W211), begge luftfjæringene bak er uten luft, total på ræva, foran er alt ok. Dette skjedde samtidig på flat vei, jeg skiftet luft kompressor og rele, fordi at når jeg sjekket at bilen skulle heve seg så var det ikke aktivitet i luft kompressoren. Dessverre så hjalp ikke dette. Fremdeles ingen aktivitet i kompressoren. Jeg har sjekket sikringene, alle er ok (3stk) Hva gjør jeg nå?

Mulig at løsningen er beskrevet på forumet tidligere, men jeg er ny her på forumet, jeg har ikke lest gjennom hele teknisk ennå.

Utrolig hvor avhengig man er at bilen funker. (jobb, handling) Min bil nr 2 er en gammel Trans Am, men den kan jeg ikke bruke i Februar.

Mvh

T.Kj

 

Link to comment
Share on other sites

Hei

 

Takk for tipset, jeg hadde problemer med å vite hvor staget var og hvordan det så ut, det henger lengre opp en der jeg så etter det, men fant det nå og det var knekt.

 

Godt det løste seg, men dumt du byttet såpass med deler først.

 

Et lite tips til senere, og til andre som leser denne tråden, er å sjekke ting med diagnose først. Selv om det kan koste litt, så slipper man å famle i blinde. Her ville man kunne sjekket status på sensorer, og også manuelt fylt opp belgene for å feilsøke.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...