Jump to content

Ekstralys S211


Raski

Recommended Posts

Har en S211 06 mod  (preface) som jeg har koblet opp ekstralys på. Koblet dette med en canbus boks for ekstralys, men sliter med div feilmeldinger på bla annet bremser og at div styreenheter mangler canbus signal. Blitt fortalt at det greieste er og koble ekstralys via sam modul foran. Noen som kan forklare meg hvordan det gjøres og hvordan aktivere det i Star?

 

Sent fra min SM-G935F via Tapatalk

 

 

Link to comment
Share on other sites

Du kan like så greit hente ut signalet fra ei fjernlyspære (ledningen) så klart istedet for å holde på å rote med sam modulen.

 

Det er jo kun styrestrøm som skal hentes ut til releet. De på mercedes sier sikkert fyfy til dette, men har aldri sett problemet med det jeg ihvertfall.

 

Monterte en ledbar på en 211 i fjor og tok da ut styrestrøm til relee fra ene fjernlys ledningen. Ingen feilmeldinger på det.

Link to comment
Share on other sites

Er det jeg har gjort, og fått beskjed om at det er derfor jeg har problemer. Det som også skjer, er at når jeg setter på fjernlyset, så mister jeg bremsene. Kommer opp rød melding med stop redusert bremsekraft. Trykk pedal helt inn. Stopper og starter bilen alt i orden igjen. Derfor jeg fikk beskjed om og koble ekstra lys via sam modul for denne har visst et uttak til ekstralys. Men er uaktuelt og betale mangfoldige 1000 lapper for og få bos til og gjøre det.

 

Sent fra min SM-G935F via Tapatalk

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...