Jump to content

Klikkelyd fra midtkonsolen w203


bellika96

Recommended Posts

Hei har en MB c-klasse (203). Nå i det siste etter at det har blitt kaldt, så får jeg en irriterende klikkelyd fra klimaanlegget i midtkonsolen de første 30-45 sek etter oppstart. Lyden høres best inn mot luftdysene til klimaanlegget i midtkonsollen. Etter 30-45 sek gir lyden seg og alt fungerer helt fint. Det kommer luft ut av alle dysene, men kommer kun kaldluft i midtkonsollen. HAr sjekket litt opp på youtube og ser at det er flere som har problemer med flapsene som skal åpne luftveiene, men den lyden av ødelagte flaps ligner ikke på min lyd. Lyden som kommer er en høylytt tikkelyd som sikkert tikker 2 ganger i sekundet i 30-45 sek før den gir seg helt.

 

Ser noen som har anbefalt å kjøre klimaanlegget i såkalt ''testmodus'', ved at du starter bilen og holder inne knappen som er ment for å blåse på frontrute og knappen for resirkuleringsluft (tunnelluft  :P ) i 5 sek. Etter det begynte led indikatorene på de to knappene å blinke om hverandre og bilen sto i 5 min og testet alle dysene. Dette funket heller ikke, men under hele testen varte klikkelyden, den ga seg ikke av seg selv som den vanligvis gjør.

 

Forøvrig så er det skiftet gass på ac anlegg i sommer, og olje på kompressoren.

 

Noen som har vært borti dette før?

På forhånd takk  :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hadde det samme på min 203, knekt stag i varmeapparatet. Som Simen skriver, myyye arbeid, og min svoger lurte på om jeg skulle demontere hele bilen..... :-D Forsterket stag ble montert, type repsett, bil startet og systemet resatte seg og alt ok.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...