Jump to content

ML (W164) med airmatic siger ned


arildji

Recommended Posts

Min ML350 2010-modell (W164) siger ned på det venstre bakhjulet når den har stått parkert en liten stund (10-20 minutter?). Noen ganger (men ikke alltid) kan jeg høre en svak, men kontinuerlig susing av luft når jeg bøyer meg ned og lytter ved hjulet like etter at jeg har parkert. Bilen hever ser igjen etter 10-20 sekunder etter at jeg starter motoren.

 

For 2 måneder siden fikk jeg en sprekk i belgen på den høyre siden og det artet seg ganske likt. Bilen sank ned på høyre side bak når den ble parkert, men da var susingen av luft hørbar bare man var i nærheten av bilen, og det tok bare 2-3 minutter før den hadde sunket ned.

 

Mitt dilemma er at det er en måneds ventetid på å få bilen inn på verksted hos merkeforhandler, og forrige gang kostet reparasjonen 13800,- kr. Derfor sjekket jeg med et uavhengig verksted som både har godt rykte, og som jeg personlig bare har gode erfaringer med (de har ordnet alt med konebilen (Audi A6 2001-modell) de siste 5 årene). De skulle bare har 5900,- for å skifte belg, og de hadde selvsagt kortere ventetid.

 

Hvor sikker kan jeg være på at det er belgen som er problemet på venstre side? Skal jeg bare la det uavhengige verkstedet skifte belg, eller bør jeg la merkeverkstedet gjøre feilsøk/diagnose i tilfelle det skulle være noe annet?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...