Jump to content

Låsekasse førerdør GL keyless go


RuneT

Recommended Posts

Hos meg jukser den. Den skal låse opp bilen når man berører håndtaket på utsida, og du skal kunne låse opp og igjen bilen ved å trykke på den lille knappen på samme håndtaket.

Problemet er bare at dette kun virker i minusgrader.

Noen som kjenner til hvordan dette er konstruert? Tenker å ta ut låsekassa og fikle litt selv, men hvis dere mener at dette bare er å kjøpe ny så blir det vel til det. Litt kjipt å demontere og så kan det ikke fikses og man må montere igjen og vente på ny og ta samme jobb en gang til.....

Link to comment
Share on other sites

Er det ikke selve håndtaket som er defekt da? Har din bil konduktive håndtak eller har de fysiske knapper som på f.eks. 211?

 

Jeg har selv byttet flere av håndtakene på min bil (med fysiske knapper), formodentlig på grunn av fuktskader fordi enten en eller begge knappene/funksjonene ikke fungerte. Feil på låsekassen arter seg vanligvis annerledes, og da gjerne ved at låseknappen fyker opp og ned noen ganger eller at døren fysisk ikke kan lukkes lenger (solenoiden henger seg opp i "låse-opp-modus").

Link to comment
Share on other sites

I så fall har du vel en knapp på innsiden av håndtaket også, altså i hele håndtakets lengde? Da er det samme type som på 211 (altså med fysiske knapper), som tidvis ryker på grunn av vanninntrenging. Bytt håndtaket så tipper jeg du har orden på det igjen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...