Jump to content

Link til utstyrslister for W123 og W124, presseomtaler av W123 m.m.


Olaf

Recommended Posts

Jeg har tidligere lenket til http://www.w123-bremen.de/index.php, for de har en bra database med utstyrlister  spesielt for W123. Dette er et aktivt nettsted, som forbedres hele tiden.

 

De har nå en utstyrsliste for W124.  :D  Den er fortsatt under arbeide, så ikke forvent at alt funker knirkefritt enda, bl.a. er det enkelte utstyrskoder for ikke-W124 som ikke er sortert bort fra listene enda.

 

Som for W123, er den basert på chassisnummeret. Hvis du ikke har det for hånden, finner du det ved å legge inn bilens regnummer på http://www.vegvesen.no/bilinfo

 

En annen nyhet er en massiv oversikt over alle artikler med omtaler av W123, fra 288 forskjellige tidsskrifter fra 1974 til 2016. De enkelte artiklene kan på forspørsel lastes ned som .pdf-filer, se under Presse på forsiden i linken øverst.

 

Under Preislisten finnes utstyrskodene for alt ekstrautstyret som ble levert i de enkelte årene som W123 var i produksjon. Man kan også søke på enten kodenummeret eller betegnelsen i Ausstattungen. Det ligger også en .pdf med oversikt over antall/prosentandel  for de enkelte modeller som finnes representert i databasen over ekstrautstyr. Man man kan ikke stole blindt på listene, jeg har av og til funnet endel feil. Det var i sin tid mulig å nekte å ha bilen med i oversikten.

Under Maßstab ligger det en stor illustrert oversikt over W123 modellbiler fra mange leverandører.

 

Med vennlig hilsen, Olaf

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...