Jump to content

Nach Norwegen -- Nicht angegeben


Guest Vihovde

Recommended Posts

Nicht angegeben=ikke angitt.Det står også : "Versand nach: Europäische Union, Schweiz ".Denne selgeren sender altså bare til  EU-land og Sveits,ikke så uvanlig på ebay.de.Men du kan alltids spørre selgeren om han allikevel er villig til å sende til Norge.På tysk skulle det bli noe sånt : "Hallo,ist Versand nach Norwegen möglich?".Lykke til!

Link to comment
Share on other sites

Tror det gjelder fraktprisen - at den ikke er oppgitt for frakt til Norge. Sikkert en slik sak som kommer automatisk som følge av at du er registrert med adresse i Norge, og at selgeren ikke har oppgitt noen spesifikk fraktpris for dette landet. Det behøver ikke bety at han ikke selger hit, det bør du sjekke med rubrikken for "sells to" som det heter på eBay i USA, vet ikke hva det blir på tysk. Dersom det står tilsvarende "worldwide", eller Europa er inkludert der, bør du "ask seller a question" om hva shipping koster i ditt tilfelle før du byr på varen. Har gjort dette en drøss ganger (fra USA), og det er intet problem.

 

MVH Tore

Link to comment
Share on other sites

Jeg har handlet med flere som ha hatt samme "teksten" og det har aldri vært noe problem, det er bare å spørre selger om hva frakten kommer på til Norge og så overføre pengene via nettbanken direkte... :P

 

eneste jeg pleier å sjekke er positive erfaringer, ligger de på over 95% så nøler jeg ikke et sekund på å overføre penger, og det har gått prikkfritt til nå.... 8)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...