Jump to content

motorproblemer


Guest Mads

Recommended Posts

Hei, jeg har en 94 mod c220 bensin og merket for noen dager siden at mororen går ujevnt på tomgang. Den hopper opp på 1500rpm og faller ned på 500 slik at motoren nesten kveles, slår jeg av motoren og starter den igjen går problemet vekk en liten stund. Turtallet ligger på ca 750rpm når den ikke hopper opp og ned (husker ikke helt om tomgangsturtallet lå litt lavere før). I tillegg lugger motoren litt når jeg kjører i lavt gir og det kommer litt svartrøyk som lukter dritt. Lurer på hva dette kan være.

Link to comment
Share on other sites

Er ikke noe mekaniker. :en etter tidligere erfaring med andre biler så kan det høres ut som lambdasonden. Den har vel ikke tilfeldigvis brukt litt mer bensin i forhold til når dette begynte?

Sjekk avgassene så vet du litt mer.. :)

 

Noen andre?

Link to comment
Share on other sites

Som sagt jeg har ikke hatt dette problemet så veldig lenge men jeg er litt mistenksom på at den kansje drikker litt mer en vanlig. Hvor mye koster en ny lambdasonde, noen som vet det?

Link to comment
Share on other sites

send en mail til Auto Trio, og sjekk også Mekonomen og Meca de kan sikkert levere til din bil.... :P

En diagnose vil nok bekrefte om feil på Lambda, evt andre feil som feks feil på luftmengdemåler som har vært diskutert på forumet tidligere som sannsynlig "feilkilde".... koster vel noen hundringser å få tatt diagnose av din for å sjekke feil, jeg ville gjort det før jeg begynte å kjøpe inn dyre deler... :P

Link to comment
Share on other sites

Sjekket på mekonomen kostet ca 1800,-. men de hadde to typer, en med en stor rifflet kontakt og en med 4-polig liten kontakt. Vet ikke hva som er rett men tror jeg satser på og få en diagnose på bilen først.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...