Jump to content

varmeapparatet ikke fungerer særlig bra


Guest MB190 2.0

Recommended Posts

Guest MB190 2.0

Jeg har en 91 mod 190E 2.0 som varmeapparatet ikke fungerer særlig bra når temperaturen går under ca 10+ grader. Det har blitt byttet termostat, radiator, og vannpumpe å problemet er der fortsatt. Har hørt at det muligens kan være den indre radiatoren til varmeapparatet som ikke fungerer som den skal. Har skylt igjennom denne med spyleslange uten at det har blitt bedre. Toppakningen har blitt byttet pga olje i kjølevannet så kan vel være dette har gjort skade. Noen som har noen råd eller tips? Hvor mye kan det komme på og bytte eventuelle deler?

 

Link to comment
Share on other sites

Guest MB190 2.0

Visst det er den saken med en vakumslange eller noe på toppen som ligger på venstresiden under dekselet til viskeren så mener jeg at den har blitt sjekket og at den skal fungere men skal ta den av å sjekke den engang til for sikkerhetskyld. Takk for tipset  :)

Link to comment
Share on other sites

På 124 står den foran batteriet, det er 2 små "sylindre" som står helt inntil hverandre rett ved siden av dempertårnet..... denne skal ikke sjekkes men rengjøres, og hvis du har hatt olje i systemet er vel en skikkelig rengjring med noe sprit på rett plass.... :P

 

Tror den står på samme plass på 201 men er ikke sikker.... :lol:

Link to comment
Share on other sites

201 har vel bare monoventil den?

Stemmer det! Har akkurat samme problem på bilen til junior.En 91mod 190E 2.0 Sportline.Mistenker denne ventilen på bilen hans,da alt annet er enten byttet eller sjekket og funnet iorden.Blåser bare litt varmt,selv om motortemperaturen er på topp.Virker som om denne ventilen ikke åpner helt,selv om man vrir varmereguleringa på max.Får vel sjekke dette nærmere en dag.

Link to comment
Share on other sites

Guest MB190 2.0

Har 190 sirkulasjonspumpe inni varmeapparatet som kan skiftes eller? Trodde det bare fantes noen slikt på E-Klassene jeg.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...