Jump to content

Parkerings sensor 210


Odd Sigurd

Recommended Posts

Hiver meg på her, har samme prob på min 211, forsvinner feilen av seg selv hvis dette tørker opp eller må feilkode slettes?

Piper og lyse i de røde diodenen når systemet starter.

Hjelper det å kjøre på med litt varme på sensorene? (f.eks varmepistol på svak varme)

Link to comment
Share on other sites

Uvisst om det er noe særlig å tvangstørke de... men vet at på min transporter 05 modell så kødder sensorer og piper i hytt å gevær etter regnvær, en uke med tørrvær(om jeg ikke vasker) så funker de igjen... Min fars C 203 sliter og med sensorer som lever sitt eget liv når den er nyvaska eller det er regn... vil tippe det beste er å bytte de... eller beste er å bruke øya, og koble ut parksystem :) :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Gjesten

Når de er aktivert holder man en finger forsiktig/løst mot dem.

Da vil en kjenne en pulserende sitring i fingertuppen og svak pulserende lyd på de som virker.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...