Jump to content

Tenningslås sylinder


Guest Eini

Recommended Posts

Hei.

Har en MB 230E ´90 mod, hvor det ikke går og vri nøkkelen i tenningslåsen. Har blitt værre og værre, og nå står jeg der med en bil som ikke kan startes. Regner med tenninglåsen er slitt, så har besillt ny sylinder med nøkkel. Men ifølge en annen tråd her på forumet, må jeg kunne vri nøkkelen samtidig som jeg bruker dette "spesial" verktøyet for å få ut sylinderen.

 

Så mitt smørsmål er om det finnes noen måte og tvinge låsen rundt? Bore den opp, file den etc., finnes det noen muligheter? Rattlåsen er ikke på..

 

På forhånd takk!!

Link to comment
Share on other sites

Er det kjøpt ny sylinder på chassinummer?

 

Ofte så er det kombinasjonen av slitt nøkkel / slitt lås som gjør dem vanskelige å få opp. Har du en reservenøkkel, så prøv med den.

 

Groruddalen Låsservice har også mulighet til å lage ny nøkkel ut fra koden på den gamle. De leser av den gamle, og en datamaskin tolker den for å finne den opprinnelige koden. De har også mulighet til å "kode om" låsesylindere for å få dem til å passe med annen nøkkel.

Link to comment
Share on other sites

Ikke orginal sylinder nei, kjøpt blindlås. Fikk laget en nøkkel for ca. 1 år siden, funket til nå. Så nå satser jeg på og skifte sylinder og nøkkel. Bare jeg får ut sylinderen så ordner det seg nok, får prøve teflonolje og tanga ikveld og håpe nøkkelen holder :-)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...