Jump to content

deler


ole i

Recommended Posts

hei jeg lurer på om noen kan svare meg på en ting når det gjelder deler,jeg fikk pris på nye trekk/casterstag foran på min w211 de kosta vel ca 2000 pr stk tror jeg og i tillegg måtta jeg ha en eller anna foring som skulle presses inn denne kosta ca 1500 pr stk og så kom eventuelt rabatten etter på,er de jeg har fått på autotrio dårligere eller holder de samme kvalitet??? der sitter nemlig foringen i staget og de kosta meg ca 3000 for begge sider???

Link to comment
Share on other sites

Vanskelig å si, men normalt sett trenger du ikke bekymre deg for kvaliteten på det du får hos autotrio.

 

Husk at klubben også har ganske god rabatt hos Star autoco, enkelte bos-avdelinger og flere andre leverandører også. Selv handler jeg mye fra MBspecialist. God service, hyggelige priser, og jeg kan hente på vei hjem fra jobb.

Link to comment
Share on other sites

Guest Ola Nielsen

Hvordan ligger det an med orginaldeler hos de uavhengige deleleverandørene nå om dagen? Har stormen lagt seg? Vet dette har vært tatt opp før,men det har vært stille rundt temaet en stund.

Link to comment
Share on other sites

i følge han på autotrio så er det noe mercedes-benz ønsker seg men de har bare ikke fått det helt til,det er enkelte ting de ikke lengre får lov å selge som er pakket inn i original embalasje,men forstod det slik at de har funnet veietr å gå så de får stort sett det de skal de har og fått tak i en del varer direkte fra leverandørene til mercedes fabrikken,så det var ingen grunn til bekymring fikk jeg vite og det er ca 1 uke siden,og så fremt han ikke sa dette for han ikke ville si de sleit på det området så tror jeg stort sett alt er som før. :)

Link to comment
Share on other sites

OEM kalles det når delene kommer fra samme fabrikk som leverer dem originalt.

 

Problemet er alle de småtingene som man ikke får som OEM. Slitedeler er greit, der produseres det masse OEM og ettermarked, men skal du ha diverse småplukk, må du gjerne til BOS, eller spørre noen pent.

 

Jeg har akkurat bestilt meg noe pakninger og litt til vinduspusseren bak, samt en del pakninger til dieselpumpa. De var det ikke så lett å få tak i.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...