Jump to content

Støtt bygging av asfaltbane i Rosendal!


Guest espenevo

Recommended Posts

Guest espenevo

Behovet for en bane på Vestlandet er prekært. Gatebilinteressen og miljøet rundt dette har hatt en eksplosjonsartet utvikling de siste 4-5 årene, men det finnes fortsatt ikke noen asflatbane på vestlandet. I mange år har vi hørt om planene for et baneanlegg i idylliske Rosendal - der finnes det nå helt konkrete planer for bygging av en asfaltbane på omkring 1700m, men selv om det er bred politisk enighet om prosjektet har det vært vanskelig å få byggingen godkjent på grunn av lokale miljøhensyn.

 

Vi mener at lokale miljøhensyn er viktige, men også at det er andre tungtveiende faktorer i denne saken. For å illustrere at baneanlegget faktisk dekker et behov, har vi derfor laget denne underskriftskampanjen. Dette er din sjanse til å virkelig gjøre en forskjell. Saken skal opp i Kommunestyret i Rosendal den 16 mars. Til da må vi sanke sammen en liten flodbølge av stemmer, så vi ber deg spre dette budskapet til alle motorentusiaster du kjenner!

 

Dette er en helt konkret aksjon. Denne underskriftslisten vil lagt ved sakspapirene under behandlingen av baneprosjektet i kommunestyret i Rosendal den 16 mars 2005. Hver eneste stemme teller!

Les hele artikkelen på forsiden av evo.no

 

Trykk her for å signere!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...