Jump to content

Dieselpumpe 300tdt 92 mod.


Guest Torstein

Recommended Posts

Guest Torstein

Har ein 92 mod. 300tdt som eg har problem med dieseltilførselen på.. Den går som normalt når motoren er kald til eg får opp varmen i motoren ordentlig.. Har sjekka alle tilførselsslanger å rør, bytta alle filter fleire gonger,å tatt ut tanken for reingjøring. ikkje nokon tegn til bedring.. Tok no til slutt å bytte fødepumpa på dieselpumpa, a det såg ut til at det hjalp, men etter ei stund så viser det seg at det samme problemet oppstår. går ikkje så dårlig no, men drar ikkje som den skal.. Noen som har forslag? Kan det vera dieselpumpa som ikkje klarer å levere nok når den blir varm?

Link to comment
Share on other sites

Muligens et skudd i blinde, men det sitter en sak som skal forvarme dieselen. Det er en termostat som åpner for om dieselen skal varmes av kjølevannet eller ikke. Jeg vet ikke hvordan den fungerer, har bare sett den er der. Prøver å huske hvordan den fungerer, men det er litt for lenge sida jeg "forsket" på det. Jeg TROR den fungerer slik at dieselen varmes av vannet til eller fra varmeapparatet. Det betyr at når det er kaldt, og du skrur på det, så vil også dieselen varmes.

 

Om ikke annet, så er det en sak som kan variere med temperatur, og kan muligens ha noe relevans i forhold til problemet ditt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...