Jump to content

Ser dårlig ut for bladet Klassiker´n


CHARLIE

Recommended Posts

 

Ser dårlig ut for fremtiden til bladet Klassiker´n (tidligere Veteranbørsen). I blad nr 6 sto det skrevet at de slet i motvind, og at de sannsynligvis måtte legge ned om det ikke skjedde et mirakel. Siden det ikke har kommet noen nye nummer siden Mai, så er nok dessverre det et tegn på at kroken allerede er satt på døren. Det har ikke vært noen oppdateringer på hjemmesiden deres heller på mange måneder.

 

http://www.veteranborsen.no/

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Som fryktet;

 

 

 

________________________________________

Fra: Cato Benham [mailto:cato@veteranborsen.no]

Sendt: 7. oktober 2009 10:03

Til: Cato Benham

Emne: Nyhetsbrev 7.oktober 2009

 

 

 

 

7. oktober 2009

 

 

Viktig Melding !!

Da ser det dessverre ut til av det ikke kommer flere blader fra oss….. På grunn av økonomiske forhold er det ikke lenger forsvarlig med flere utgivelser av bladet. Som mange sikkert vet, er vi et lite firma med begrensede økonomiske midler. Når ”finanskrisa” har rammet løssalget av blader og tidskrifter som den har gjort i Norge, blir det vanskelig for utgiver i vår størrelse. Selv om nedgangen i løssalget til Klassiker`n på langt nær har vært så stor som resten av markedet, er det nok til å ta ”knekken” på en såpass liten organisasjon som oss.

________________________________________

Helt siden starten i 2004 har bladet vært under kontinuerlig utvikling og skal vi bedømme dette ut fra tilbakemeldingene vi har fått det siste året, ble det etter hvert et meget bra og innholdsrikt blad. I tillegg til alle oss som har vært med på å bidra med å lage bladet, er dette også trist for det norske veteranbil miljøet – mangfoldet forsvinner.

 

I tillegg til at bladet forsvinner fra markedet, ser det vel også ut til at nettsidene våre vil forsvinne. Gjennom årene er det blitt formidlet 1000-vis av kjøretøy gjennom disse og på det meste har vi hatt over 40 000 sidevisninger i døgnet.

 

Men…….

I den store sammenhengen er det ganske lite som skal til for at bladet kan leve videre. Vi er selvfølgelig åpne for forslag….. ;-) Er det noen som har lyst til å drive enten bladet eller nettsidene videre (eller begge), er det bare å ta kontakt med oss for mer informasjon. E-post

 

PS. Vi jobber fremdeles med å finne en fornuftig løsning for våre abonnenter.

________________________________________

Til slutt

Om det ikke skulle komme noen aktører på banen for videre drift, vil vi med dette få lov til å takke for støtten vi har fått fra våre lesere, samarbeidspartnere og bidragsytere. Det har vært noen utrolig gøye og spennende år og ikke minst har vi truffet mange interessante mennesker.

 

Til slutt vil vi rette en spesielt stor takk til dere som har vært med på å lage Klassiker`n til et meget flott og bra blad.

 

Nina Dvergsnes – Har hatt full kontroll på alt av privatannonsering og oppdatering av nettsidene. Har vært ansatt i redaksjonen siden 2004 og gjort en glimrende jobb og alltid i godt humør.

 

Dag Skoglund – Har bidratt på en meget positiv måte i flere ledd. Ikke bare har han hatt ansvaret for våre bedriftsannonsører, men har bidratt med masse bra stoff til bladet. Du var et meget bra tilskudd til redaksjonen.

 

Tommy Hermanrud – Har vel vært med oss fra starten i 2004 og bidratt med masse bra stoff. Du har utvilsomt vært redningen for oss i mange tilfeller gjennom årene og det har vi satt veldig stor pris på.

 

Kjetil Fuhr – Kjetil kom inn i redaksjonen sommeren 2008 og har for oss vært et meget bra tilskudd til redaksjonen. Det er ikke mange som sitter på mer kunnskap om vår lidenskap enn Kjetil og vi har vært veldig glad for at nettopp vi har hatt tilgang til denne.

 

Monty Karlan – Fantastisk mann…. ;-) Monty har også vært med oss helt fra starten og en vi har satt veldig stor pris på. Han har hatt en stor leserskare gjennom bladet og som har satt meget stor pris på det han har skrevet. Monty er som nevnt en fantastisk mann og når det gjelder historisk racing, må han være det vi kaller for et levende leksikon.

________________________________________

Foruten våre faste skribentene vi har hatt, er det veldig mange mennesker som vi ønsker å takke for hjelpen gjennom årene. Ikke minst vil vi få lov til å takke alle landets klubber som har bidratt med masse artig og bra stoff, LMK v/ Tom T. Græger for mange gode innspill til oss som blad og til alle dere som har tatt i mot oss på diverse treff og arrangementer. Videre vil vi også få lov til å rette en stor takk til alle våre annonsører, uten dere hadde det aldri blitt noe blad.

 

Helt til slutt vil vi få lov til å takke for oss…… Vi har som tidligere nevnt hatt noen spennende år og har satt utrolig stor pris på alle nye bekjentskaper vi har fått. Vi håper selvfølgelig at vi gjennom årene har bidratt med noe positivt til miljøet og at vi går inn i historiebøkene som noe positivt for de aller fleste.

 

Takk for støtten og takk for oss…………….

 

Hege & Cato Benham

 

 

________________________________________

Veteranbørsen AS – Kartheia 5, 4626 Kristiansand - 38 01 11 90 - mailto:mail@veteranborsen.no

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...