Jump to content

Webasto som


Tjærand Matre

Recommended Posts

Webasto'en på G320en min oppfører seg litt pussig.

 

Med tenningen av kan jeg gjøre følgende:

Skru varmen på fullt, hører at webastoen starter fremme i motorrommet. Når jeg setter tempvelgeren på kaldt så slår den seg av.

Slå på varmeapparatet.

 

I og for seg greit når jeg skal bruke webasto'en men det virker som den har låst seg i på-modus. Ikke at den står og går hele tiden, men jeg vil gjerne kunne slå på varmen uten at webastoen skal stå og fyre i en time etterpå. Dessuten gjør dette problemet at det ikke vil funke å bruke timer/fjernkontroll til vinteren. Noen enkel måte å feilsøke dette på?

 

Link to comment
Share on other sites

Webasto'en på G320en min oppfører seg litt pussig.

 

Med tenningen av kan jeg gjøre følgende:

Skru varmen på fullt, hører at webastoen starter fremme i motorrommet. Når jeg setter tempvelgeren på kaldt så slår den seg av.

Slå på varmeapparatet.

 

I og for seg greit når jeg skal bruke webasto'en men det virker som den har låst seg i på-modus. Ikke at den står og går hele tiden, men jeg vil gjerne kunne slå på varmen uten at webastoen skal stå og fyre i en time etterpå. Dessuten gjør dette problemet at det ikke vil funke å bruke timer/fjernkontroll til vinteren. Noen enkel måte å feilsøke dette på?

 

 

Det du mener å si, er at når du skrur varmen i varmeapparatet på fullt, så starter webastoen av seg selv?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...