Jump to content

Bambi1993

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bambi1993's Achievements

0

Reputation

  1. Hei. Jeg har en Mercedes Benz 2014 C-klasse og i dag ber den meg etterfylle med varsel lampe. Det blinker "top up coolant". Hva kommer dette av og hvordan fikser jeg dette? Er dette en feil? Om ikke er dette noe jeg kan ordne selv? Setter meget pris på svar:) Har ikke så peiling på bil og dette har aldri skjedd før.
  2. Hei. Jeg har en 2016 Mercedes C-klasse som jeg er meget glad i. Beklageligvis har ting vært litt kaotisk i covid perioden og jeg har vært nødt til å ta en rekke hastemøter med bilen til tross for at den har bedt om at det er tid for service B. Nå har den gått 1500 km over den angitte service B-intervallet. Alle øvrige serviceintervaller er fulgt tidligere. Vet noen om dette har noen fatale konsekvenser eller om det blir mye dyrere nå som servicen er overskredet med 1500 km ? Setter veldig pris på råd og tips. Mvh, Maria
  3. Takk for god hjelp og tips ☺️. Reiser en tur på Biltema og ser om de har noe lim der.
  4. Hjelp. Jeg har fått en flenge på dekket mitt:( kan jeg kjøre videre eller må jeg bytte med en gang😞😞 det er en C klasse 2015 Mercedes. Se gjerne bilder. Hadde satt stor pris på hjelp !
×
×
  • Create New...