Jump to content

E55amgw210

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

E55amgw210's Achievements

0

Reputation

  1. Holder til på karmøy i rogaland:)
  2. Får se hva dem sier på verksted, tenkte bare jeg sku spør kanskje det Var noe dere som har peil forsto hva var med en gang
  3. Ikke min bil, men lyden er ca helt lik. Har kanskje svaret der? Er det en omfattende jobb i så tilfelle på verksted ?
  4. Håper det bare er noe lager greier, at det ikke er f.eks girkasse..
  5. Virker som det er helst når den er kald, er ikke så gale viss jeg kjører noen timer etterpå f Eks. Verst når den har stått over natten og skal brukes igjen. Har også blitt verre med tiden. Virker fin, så når jeg har runt 50 så kommer ulelyden som plutslig forsvinner etter noen hundre meter. Å det skjer hver gang når den er kald.
  6. Hei, har en mercedes e55 amg som er importert ifra japan i bra stand. Men har fått en ulelyd i 40-50km/t som forsvinner etter kanskje 500meter og er vekke resten av turen. Til neste tur så er det akkuratt likt igjen. Vanskelig å høre hvor det kommer ifra. Er ikke så bilkynding men hva tror dere det kan være? Spesielt siden det alltid forsvinner. Ikke gravdis heller forsvinner momentant så er det bra igjen. Også vert plaget av en veldig liten vibrasjon i ca 70kmt i kupeen. Takker for svar!
×
×
  • Create New...