Jump to content

Tobuvi

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Tobuvi's Achievements

0

Reputation

  1. Da har jeg funnet årsak til problemet. Vann...Mye vann i motorrommet. Ledninger ligger i vann. Finner ikke ut hvor dreneringshullet er. Vannet ligger under batteriet og elektronikk boksen( venstre side). Noen som vet hvordan man kan løse dette problemet??
  2. På motorvei flat uten humper og andre steder. Ser ikke ut til å bety noe. Fikk nettopp opp mange feilmeldinger. Feil med strøm/spenning kontakt verksted... bilstereo sluttet å virke deretter virket den igjen..Dette skjedde mange ganger. Forsøkte å lese av feilkoder men hadde ikke original sw og da var det kommunikasjonsfeil til det meste..
  3. Jeg har en 2003 E220 diesel. Helt nylig stoppet den mens jeg kjørte i 80 km/t. Ingen feilmeldinger. Måtte stoppe og startet bilen uten problem. Dette har nå skjedd flere ganger i løpet av dagen. Er det noen som har noen forklaring på dette???
  4. Har en 2003 mod E220 som instrumentene blinker/skrur seg av og på mange ganger når bilen er kald. Deretter kommer det feilmeldinger om alt mulige. Stopper jeg motoren og starter på nytt når bilen er blitt litt varm, er feilmeldingen borte. Er det noen som kjenner til dette problemet??
×
×
  • Create New...