Jump to content

Leif-Andre

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Leif-Andre's Achievements

0

Reputation

  1. Må bytte bremserør fremme på 2006 e280 cdi. Ser forferdelig trangt ut rundt motor. Noen som veit det er mulig å få til uten å ta ut motor? Evt tips?
  2. Takk, fikk høre i går att der er flere biler som får reaksjoner i bunn av den undersjøiske tunnellen? eiksundsambandet der det skjedde er nordeuropas djupeste tunnel, mulig det er lufttrykket?eller att det blir for langt strekk nedover å skal den plutselig begynne på knallhard motbakke?
  3. Ser evnet har vert oppe før, men finner ikke noe svar. Kjøpte en 2006 E280cdi (facelift) i dag. Alt virket utmerket, bilen er fulgt opp på BOS hele veien. Etter å ha kjørt ca50 mil, meget fornøyd, så skulle jeg opp en lang tunnel etter å ha kjørt lenge nedover. Da mistet plutselig bilen kraften, snigla meg i 60kmt opp tunnelen i manuelt gir. Stoppet bilen, startet den igjen å alt virket som normalt. Kontaktet selger som sier att han har opplevd dette 2 ganger i bilens historie, dette ved kald bil å rask akslerering. Meget bekymret å lurer på om noen kjenner til hva dette kan være? Setter stor pris på litt hjelp her.
×
×
  • Create New...