Jump to content

Leo

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Leo's Achievements

0

Reputation

  1. Leo

    Røboka tilgang?

    Takk for svar. Joda, har sett på disse tidligere, men det sier meg ikke så mye at jeg kan gjøre en nøyaktig beregning. Ikke finner jeg tilsvarende bil heller da den det gjelder er en 2010 w164 450cdi. Facelift sådan.
  2. Hei. Har importert en w164 ML som jeg har fått skilt på nå og så lurer jeg litt på dette med alternativ beregning nå før fristen går ut til helga. Har lekt meg på skatteetaten og har noen rødboka tall fra i vår, men er såpass usikker og det er små marginer på spesielt km stand så det er lite som skal til før det faktisk blir dyrere enn det jeg allerede har betalt. Men skriver jeg inn tallene jeg mener er rett så skal jeg kunne få igjen noen tusenlapper. Saken er at det virker som alle bilverksted/bilbutikker har sluttet å bruke rødboka? Og bruktbilpriser.no er nede og kommer ikke opp igjen fikk jeg beskjed om. Så eneste løsningen der er å starte ett abbonemang til 900,- i mnd med flere mnd bindingstid... Naturligvis beregnet på bilforhandlere. Skulle så gjerne hatt tilgang på nett for å få lagt bilen inn i importkalkulatoren. Er det noen her som har tilgang å kan ta en sjekk for meg? Kan også betale for tjenesten, men det begynner å haste om det skal være vits.
  3. Ok, da får jeg bestille en og prøve. Takker ?
  4. Takk for svar! Er det så enkelt? Er det et kjent problem? Blir det det samme som crank position sensor? Cps.. Kommer opp en haug med forskjellige, fra 90 spenn og til godt over 400 spenn.
  5. Har plutselig fått startproblemer som kommer og går... Har prøvd å søke også, men finner ikke noen med identisk problemstilling. Bilen går fint til vanlig og starter lett, av og til, kanskje en gang i uka så vil den ikke starte igjen etter jeg har stoppet den og bilen har stått en liten stund. Kjinner og kjinner, men ikke fordømt. Så plutselig etter en stund så starter den igjen når jeg prøver og så er alt normalt igjen. Får ikke opp noen meldinger eller noe. Noen som har en ide til hva dette kan være? Og hva jeg kan gjøre?
×
×
  • Create New...