Jump to content

h.avlund

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

h.avlund's Achievements

0

Reputation

  1. Hei, Har hatt min Mercedes i 2 uker nå. Veldig fornøyd. Fått bilen EU godkjent, ingen feil (eller jo noen, men de er for en senere tråd tenker jeg.) Har ett par ting jeg har lyst til å gjøre med bilen for å utnytte eksiternde plass best mulig. Nr.1 - Armlenet i midten av bilen er okkupert av gammel telefonholder.( fikk tatt ut selve holderen, så,ble noe bedre plass. men så att det fortsatt er masse ubrukt plass under som egentlig ikke brukes til noen ting?) Nr.2 - Under girspaken er det en ledig knappeposisjon. Skulle ha likt å fått koblet opp en USB kontakt her, gjerne noe som ville sett «factory» ut. Trenger ikke noe jalla lys osv, dobbel USB bare? Er det noen som har gjort noen av disse «modsene» i sine E-klasser? Jeg har en Mercedes Benz E270 CDI W211 2003 mod. Har noen gjort lignende mods, eller noen sommer verdt å nevne, post ett bilde!
  2. Fant ut hvordan jeg fikk ur holderen. Sitter to skruer som akkuratt er ute av bildet, mot baksetet. Hvis man skrur opp disse får man tilgang til 2 konnektorer som kobler telefonen til bilen, og to skruer som holder den fast. Må gjøre mere arbeid en annen dag for å få dratt USB kabelen. Men har fått litt ektra plass i midkonsollen hvertfall
  3. Hei, jeg lurer på om det er noen som har fått fjernet original Nokia holder i Mercedes e klasse 2003mod. Liker ikke at holder til en utdødd telefon okkuperer den beste lagringsplassen i hele bilen... Har lyst til å erstatte gammel telefontilkobling med USB til 2-din Pioner spiller. Evt. flere USB porter som kan brukes til lading. Eller bare frigjøre plass. Prøvde å fjerne skuer som man kan se hvor telefonen skal ligge, men sitter bom fast. Tips? Vedlagt ligger bilde av eksiterende Nokia holder.
  4. Må nok se litt nærmere til uka, men var på EU godkjenning, den ble ikke godkjent pga. Sving som var defekt på ene frontlykta.
  5. Glemte å skrive att dette er en 2003 modell
  6. Hei, Har kjøpt en Mercedes E270 W211. Bilen har defekt svingarm på frontlykt høyre side. Finner lykt med svngarm og bi-xenon til 7300kr ink toll, frakt og mva. https://www.autodoc.co.no/hd-karosserieteile/7051993 Men trenger vel egentlig bare motoren. Går det ann å få kjøpt kun motoren? Har dere noen tips om hvordan man kan løse dette på billigst mulig måte?
×
×
  • Create New...