Jump to content

GeirMB

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

GeirMB's Achievements

0

Reputation

  1. Hei Ønsker å kjøpe t kobling etter samleslangen fra dysene. Se bilde . Bil E-klasee w211 220 cdi
  2. Hei Har feil meding i displayet når bilen startes. I bok står det airmatic virker kun i begrenset omfang. Dette er en e-klasse 220/w211 2008, bilen har kun luft belg bak, har nylig byttet disse. Ser også at bilen ikke er så høy som den burde være. Noe som har tips/ erfaringer her ? På forhånd takk for svar.
  3. Del gjerne bilde om du har landet på løsning.
  4. Hei, rengjøring vil være det viktigste. Har også brukt fresesettet til å gjøre rent/lett puss mellom de forskjellige forsøka. Ser nå ut som problemdysa endelig er tett på forsøk7 . Har lånt fresesettet link https://www.biltema.no/bil---mc/bilverktoy/motorverktyg-motor/tennpluggverktoy/freseverktoy-dyse-8-deler-2000030630
  5. Trenger noen erfaringer og tips angående dyselkkasje E klasse w211,220cdi, 2008. Har prøvd å få dyse nr 1 tett 3 ganger, lekker forsatt. Nr 2og4 ble tett med en gang. Bilen har også hvert hos lokal verksted for utbedring men fortsatt ikke bra. Tidligere eier har hatt bilen sammen plass for reparasjon av dyse 3. Så jobben var også kjent der. Var mye vaskejobb før dysene ble tatt ut og jobbet med. Har brukt Biltema fresesett, ny bolter og pakning hver gang, gjenger til strekkbolt renset, strammet med 7 nm pluss 2x 90, kobberskibe er varmet opp, prøvdt med dobbel kobberskive. Noen som har ver borti det samme ?
×
×
  • Create New...