Jump to content

olenylende

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

olenylende's Achievements

0

Reputation

  1. Testa nå. Var omtrent samme som i en 212. Mye bedre enn i zafira b og 17' Mondeoen vi har. Så da er det vel bare å handle
  2. Takker for svar. Setene har jeg; Cybex sirona og axkid minikid. Begge to kan justeres ryggvinkel på. Den bilen jeg har i kikkerten er uten integrerte barneseter så da er det greit. Skal teste i en w211 i morgen. Da kan jeg komme tilbake med mitt inntrykk kontra w212, ford mondeo og opel zafira.
  3. Er det noen som har erfaring ang bakseteplass i forhold til bakovervendt barnesete? Har testa i en S212 og det gikk fint. Derimot så har "behovet" endret seg litt så jeg ser mere på en S211. Er det vesentlig forskjell på plassen i disse to eller er det ca samme?
  4. Hei Aldri hatt MB før men ser ut til at jeg ender opp med det nå. Behovet har meldt seg for en større bil mtp barneseter (har i dag en zafira opc). Testa en S212 og syntes det var greit med plass i den med bakovervendt bak førersetet, sammenligna med zafira og mondeo. Jeg har satt følgende "krav" til ny bil: -Helst en 220 eller større. -Webasto. -Krok (ikke ett must, kan ettermontere). -Budsjett noe løst men i området 200 +/-. -Ikke 4 matic (ser for meg masse dyre dingsebomser som jeg tar livet av samt at firehjulstrekk fort blir litt for moro på vinterstid). Jeg har egentlig konkludert med at jeg enten kan få en litt småstusselig 212 med 5 trinns kassa, gjerne drosjekjørt og med høy km stand på mitt budsjett. Ett alternativ jeg da ser litt på er å gå ned på en 211 facelift og heller få en bil med store motoren for en god slant mindre. Ligger eksempelvis en sølvfarget 280 på finn nå til ~120000. Er det noen som på det sterkeste vil fraråde en 211 kontra en 212? Det blir veldig fort 100000 mere på bordet... Er det forresten noe særlig forskjell på plassen i disse to? Problemet er at jeg er 195 høy og får ikke plass til beina med det "store" bakovervente setet på plass.
×
×
  • Create New...