Jump to content

Joachim Enersen Hellerød

Betalende medlem
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Joachim Enersen Hellerød

  1. Velkommen til deg som tydeligvis kommer fra orginal poletiete. Historien bak denne bilen, ville nok ikke du likt og høre, men må nok skuffe deg at dette er en gang var en orginal bil, men som har vært i en kollisjon en gang i tiden og fått påsatt ny front og da fått nytt chassisnr. Så må på sett og vis beklage deg med en forhåpning at dette ikke er en orginal bil, ja bilen er kanskje ikke orginal lenger, men om dette hadde vært en E60 så kunne jeg funnet på og gjøre dette. Fordi en bil er til og brukes, og alt med en bil kan tas tilbake til det samme det var når den rullet ut fra fabrikken. Men kom gjerne med ider jeg ikke burde gjøre med bilen min, så jeg kan gjøre det i mot din store leie tanke gang av at bilen blir ødelagt ? I følge Vegvesenet sine sider er bilen din opprinnelig en -86 200E. Regner med den er skjøtet med en importert 500E, noe som var vanlig før i tiden for å spare avgifter. Det som er litt bekymringsverdig i dette tilfellet er at bilen fremdeles står oppført med motor størrelse for 200E. Dekkdimensjon er heller ikke endret til 500E dimensjon. Det er første gang jeg har sett at disse endringene ikke er gjort for en ombygd bil. Alt står oppført i mitt vognkort, det er ikke endret elektronisk. Så ikke bekymre deg for noen ting du.
  2. Velkommen til deg som tydeligvis kommer fra orginal poletiete. Historien bak denne bilen, ville nok ikke du likt og høre, men må nok skuffe deg at dette er en gang var en orginal bil, men som har vært i en kollisjon en gang i tiden og fått påsatt ny front og da fått nytt chassisnr. Så må på sett og vis beklage deg med en forhåpning at dette ikke er en orginal bil, ja bilen er kanskje ikke orginal lenger, men om dette hadde vært en E60 så kunne jeg funnet på og gjøre dette. Fordi en bil er til og brukes, og alt med en bil kan tas tilbake til det samme det var når den rullet ut fra fabrikken. Men kom gjerne med ider jeg ikke burde gjøre med bilen min, så jeg kan gjøre det i mot din store leie tanke gang av at bilen blir ødelagt ?
  3. Ja syntes det selv ,helt uten om det vanlige, fant et redigert bilde på E500board, og tenkte det må jeg ha, og vips etter nye leting og lange vente tider på lakk så ble det gjort nå i helgen, da lakken endelig kom. Den er transparent og reflektere utrolig bra, og tåler høy varme.
  4. Veldig fornøyd med det grå interiøret selv. Ja, kjørecomputer er sjelden ting på i w124, men har orginal Webasto også som jeg tror er mere sjeldent da jeg ikke har sett en til i Norge som har det. Jo, tråden burde vel helte det egentlig, men historien på denne bilen er ikke helt som den skal være lagt opp til, men selv om den står registrert som en 200 som er bygget om, så er det fortsatt en 500 i dag.
  5. Ja da kan jeg vel oppdatere litt. Det har skjedd litt endringer. Som sakt før er det jo bare Brabus og Renntech som har tørt og gjøre noe med disse bilene nesten. Og nå er det meg ? Jeg kan starte med at jeg har fått bygget om hele bagasjerommet og lakert lyktene mine med gul lakk som er transparent. Også fått tapet opp all cromen over til sort, ny Waldemar grill, også er den da fortsatt like god og lav som den burde være ?
  6. Nei, føleren på vannet har tatt kvelden, så har ny liggende men ikke tatt tida til og bytte den enda. Byttet tank i fjor. Også tok føleren kvelden 2 uker etter. Så derfor lyser den. Tempe på denne er overraskende fin, da det er veldig vanlig at 500 ligger på over 100 grader istedenfor rundt 90 som min ligger mest på.
  7. Takk skal dere ha? er veldig fornøyd selv med bilen. Riktig at en bil ikke alltid skal være Orginal, selv om det er en 500 ??
  8. Da kan jeg vel kanskje få laget en tråd om bilen min som ble kjøpt inn i oktober i fjord. Det er en w124 ombygde 500E som har fått seg en facelift oppgradering av forje eier da den var med i en liten kollisjon som tok panseret. Jeg personlig syntes pre facelift er litt tøffere. Så få se om det kanskje blir bygget tilbake en gang. Men nok om det. Som sikkert noen kommer til og legge merke til en denne blitt litt sigen, men det er sånn det skal være mener jeg Så målet mitt med denne bilen var og er og kanskje klare og ha Nordens vis ikke værdens laveste fjærsenka 500E. Hittil så har jeg vært fall funnet ut av det er en i Sverige som har ettermontert luft. Men luft er jo for pinglete som ikke kan lese vei og kjøre lav bil ? Har ikke laget så veldig store planer for bilen enda. Så det dukker jo alltid opp noe spennende og finne på selv om bilen og skalet i en 500, er utrolig pent som det er og ikke trenger så mye endringer. Hittil. Har det kommet på noen Oz Mae felger i 18" med rosegull bolter med 10,5" bredde bak og 8,5" forann. Må vel kanskje prøve litt breiere en gang med tiden. Oppgradering av lydanlegget er gjort og fortsetter i vinter. Med kanskje enda flere planer. Er kommer det vært fall noen bilder av bilen min ?? og foresten dem som klager på at jeg har senka en sånn bil. Gir meg bare mere lyst og få den enda lavere ?? Mvh Joachim Hellerød
×
×
  • Create New...