Jump to content

perro

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

perro's Achievements

0

Reputation

  1. Hei har fått problem med cabben på en 2001 clk 208 etter vinterlagring. Alt virker helt til dekselet som skal legge seg ned over cabben ikke vil legge seg ned, blir stående rett opp. Lukker jeg cabben igjen går alt greit. Noen som har noen tips ? Har byttet til nytt batteri
  2. Batteriet på min ligger bagasjerommet. Låste opp dør med nøkkel og fikk opp panseret. Fikk tips om en sort plastboks som sitter forran sikringsboksen i motorrommet. I den er det to store muttere og jeg satte en powerbank på den nærmest sikringsboksen. Etter en stund lyste det i bilen og jeg fikk åpnet bagasjerommet med bryter inni bilen. Har nå ladet og kjørt en tur.
  3. Har en -01 clk cab som nå har stått siden i sommer og er derfor strømløs. Får ikke låst opp bagasjerommet da nøkkel ikke passer . Er det en plass i motorrommet det kan kobles på lader / startkabler ?
  4. Takk for svaret. Lengden på boltene som fulgte med felgene er 40mm og de stikker 30mm ut på baksiden så jeg må i hvertfall kappe de bak ca 10 mm da. Konen er riktig.
  5. Hei, er det noen som vet hvor lange hjulbolter jeg kan bruke på en -01 CLK W208 ? Hvor langt inn i navet kan de skrues ?
×
×
  • Create New...