Jump to content

Audun Mo

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Audun Mo's Achievements

0

Reputation

  1. Takker for svar,eg får prøve å skifte Eg ser eg ikkje har oppgitt model,men dette er ein w211 220 cdi registeret høsten 2006 men er ein 2007 mod.
  2. Har feilsøke på bilen,og får opp Gasspedalsensor,er sjølv gammel mekaniker og ser ikkje det er noko problem med å skifte den dersom den lkkje må programerast mot bilen. Er det nokon som veit om ein berre kan skiftast uten programmering?
  3. Fann feilen, det var ein av hovedsikringen som logg på Høgre side i hjulbrønnen
  4. Mb w211 220cdi T model (stasjonsvogn)2007 mod
  5. hvor sitter nødblinkrele på w211, og om det event er bryter som ikkje fungerer,må den programmeres om ein skifter Har også fått problem med tenningsnøkkel,den virker ikkje på dørlåser og når eg set den i svitsen kan eg ikkje vri den så eg får tenning på.problemet oppsto då bilen var oppjekka og sto med rattlås på eg har skifta batteri i begge tenningsnøkler og bilen sitt batteri er fullt opplada
  6. hvor sitter nødblinkrele på w211, og om det event er bryter som ikkje fungerer,må den programmeres om ein skifter
  7. hvor sitter nødblinkrele på w211, og om det event er bryter som ikkje fungerer,må den programmeres om ein skifter
  8. Var ute og kjørte,så kom abs og antispinnsystem på,kjørte heim og parkerte. neste dag når eg starta,kom rødt batterilyspå og etter ei stund forsvant alle lys i instrumente,samt alle målere og turteller. Har målt ladespenning 13,92. Har ikkje backupbatteri på bilen. nokon som har ide om feilen
  9. Hei, har problem med baklukelås mercedes E 211 2007 mod. Har skifta den elektriske modulen i bakluka ( den gamle smelta innvendig) Etter dete virka bakluka, men eg får ikkje låsa den med sentrallås. Var på mercedes verkstad, og dei sa eg måtte kjøpa ny låsemekanisme, det hjelpte ikkje. Dersom eg tek av ledningen som går til handtaket er døra bakluka låst, men då må eg opne den med handtak innvendig.
×
×
  • Create New...