Jump to content

alebur

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

alebur's Achievements

0

Reputation

  1. Motorvarmer starter ikke og får beskjed om at det er "lite strøm" slik at den ikke kan starte. Selv etter lading vil den ikke starte eller stopper fort. Er det noen som har erfaring med dette. Er det på tide med batteribytte? Bilen starter fint og virker å ha nok strøm, ihvertfall til å starte bilen.
  2. Hei. Har en defekt høytaler i førerdør som jeg må bytte. Tenker å ta jobben med dette selv. Noen som har erfaring med dette? Jeg trenger ikke å oppgradere noe voldsomt, men er jo ok å sette inn noe som er litt over det som er standard. Noen som kan si meg hvilken dimensjon/størrelse jeg skal se etter slik at høytaleren/e passer i døren? Takknemlig for svar.
  3. Hei. Har en 2013 W212 200Cdi som har rundet 90000km. Jeg får kun brukt dieselvarmeren når bilen står på lading. Selv når jeg tar av laderen står det "inoperative low battery" i instrumentpanelet. Bilen starter fint men det irriterer at bilen hele tiden må stå på lading for å få varmet opp bilen. Er vel mest sannsynlig batteriet som er dårlig? Er ikke det litt tidlig? Hadde før denne bilen en Volvo V60 hvor jeg ikke trengte å lade bilen med samme bruksmønster. Er mye småkjøring så jeg skjønner at batteriet ikke klarer å lade tilstrekkelig. Men selv når det er fulladet er det "tomt". Noen erfaringer her?
×
×
  • Create New...