Jump to content

Kjetil Otterlei

Members
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kjetil Otterlei

  1. Noen som har funnet ut hvor vannet kommer inn og har tips ? Min kommer inn vann til drev som igjen lekker gjennom og drypper i konsoll ☹️
  2. Har slitt med lignende problem på min 211 og skiftet flere tak konsoller.Fant i går ut når eg tok ut motor til takluke at den var full i vann.Taklukemotor har vert ute tidligere og lagt pakningstoff på uten at dette har vert til noen hjelp.Men i går såg eg noe som eg ikke har sett før,det trekker vann gjennom taklukemotor fra drevet som trekker takluke.Siden som vender ned på taklukemotor er ikke tett med pakning så da er de fritt fram for vann som kommer inn i taklukemotor og rett i tak konsoll.Har ikke funnet ut hvordan vannet kommer inn i kanal til trekkemekanisme til taklukemotor,men gir dette som tips til andre for eg tror ikke eg er den eneste med taklukeproblemer.
  3. Som beskrevet i første post om å ta av dørhåndtak hvor er den skruen som er beskrevet finner ingenting eg dette gjelder en bakdør på en 211Har prøvd å finne bilder på nettet men til liten nytte
  4. Hva kan brukte deler fra en 270cdi motor være vert ingen som har noen råd og komme med ??
  5. Hei Har en motor til en 2004 270cdi stående som eg hvurderer om eg skal selge som den er eller i deler.Motor har ca 284000 km og har blitt byttet hos meg pga ulyd.Har nå begynt demontering for sjekk og funnet bunndel i orden,men kan virke som de er en stempelring som har tatt kvelden.Ser noen svake striper i sylindervegger som trolig kan hones.Motor har fått ny topp for ca 40000 km siden og den veit eg var dyr.Ellers så er den nesten komplett for bytte.Lurer på om noen har noen råd å komme med med tanke på priser på å selge den eventuelt i deler. Motor har topp høgtrykkspompe innsug comonrail dyser eksosmanifoild i div andre elkomponenter på som eg ikke kjenner navnet på så min tanke er kansje å selge i deler som er den beste løsningen.Motor gikk veldig fint før demontering selv om ulyd var til stede.Råd mottas
  6. Og denne duoventil ligger fremme under viskerne eller tar eg feil.?
  7. Får man noen feilmelding eller kode om denne duo ventil er defekt??
  8. Hei Får ikke min bil til å blåse kaldlufte bake på aircondisjon er de noen som har noen tips eller råd å komme med ?? Har nettopp skiftet motor og gass skal være fylt opp i følge Verksted.Blåser bra fremme men etter en stund begynner den og blåse veldigt varmt i dører og bak.
  9. Noen som har en sikker side å laste ned kartoppdatering fra,synest de å betale flere tusen for en orginal fra mercedes er for drøyt.
  10. Hei Om eg ikke er helt på jordet så er de ntg 1 eg har.Står Comand system europa dvd på et cover til plate som eg har og Harman/Becker
  11. Ingen som har tips eller råd å komme med eller har en kopi som virker
  12. Har ikke funnet noen annonser i øyeblikket,men han hadde noen andre annonser på annet enn bildeler tidligere når eg skulle handle med han.Kansje han har annet nr nå som eg ikke kjenner til.
  13. Da legger eg ut en advarsel her på forumet om å ligge unna denne personen på finn.Bestilte noen dyser av han i god tid før jul og har enda ikke fått noe.Lite eller ingen hjelp å få fra finn så ser pengene som tapt. Mobilnr er 41393015.Personen kan sikkert bruke et annet nr nå og har (hadde) adresse 2022 Gjerdrum i sin annonse på finn.Vist noen mener eg gjør feil med å gjøre de på denne måten så får de være opp til dere.
  14. Hei Eg brukte dette på min måtte slipe litt av klaven som tres inn under dys.men fikk gjort jobben verkstedet ikke fikk gjort. https://www.ebay.com/itm/S-BIE3-DIESEL-Injectors-Puller-COMMON-RAIL-Extractor-for-BMW-Mercedes-CDI-engine/222463161718?epid=1042309100&hash=item33cbd67576:g:7vAAAOSw3v5YrDe4:rk:1:pf:0
  15. Hei kan noen være så vennlig å legge inn noen linker til hvor eg får kjøpt en ny (brukt) motor til min s211 270 cdi 2004 modell.Ønsker fornuftige priser da eg ikke har noen høyt budsjett
  16. Er de noen som veit om de byr på problemer å bruke motor fra en samme årsmodell ml ? har en motor på hand,men kan være greit å vite før eg handler.Har vert på nytt verksted og dei konkluderer med skjørtebank eller stempelring som har tatt kvelden.
  17. Er ikke så flink til slik you tube greie,men har nå fått et tips om at det kan være brent ventil ?? som følge av returslangen som røk og har forsaket for lite diesel til dyse og dermed for lite smøring til ventil ??? Trodde ventiler var smurt av motoroljen og ikke hadde noen sammenheng med dyser.
  18. Er ikke så flink på data og opplasting av filer til nett (youtube) ,men om dette skulle være lager på stempel eller stempelfjær så skulle eg vel mistet kompresjon på denne sylinder ? Kan jo være en bit av stempelfjær som ligger og slår mellom stempel og topp.Er de da rett ned på stempel eg ser om eg tar ut dyse på rett sylinder ?
  19. Dyser ok i følge annet verksted,men dem tror at de kan være en stempelfjær eller lager på stempel som kan forsake lyden hos meg.Skal prøve å legge ved en liten video.Får til beskjed at fil er for stor den er på ca 30 sekunder på mobil
  20. Har fortsatt ikke mottatt noe fra selger som hevder å ha sendt meg varene.Får fortsatt ikke noe forsendelsenr fra han,for de gidder han ikke å sende.Kan Registeransvarlig eller moderator ta kontakt med meg ?.Før eg legger ut navn sted og nr på vedkommende her.
  21. Sleit med å få tett på min og ved bruk av dette settet,brukte den for crd på 19mm og fikk det tett .Den som var til cdi i dette settet måtte eg gi opp for fikk heller ikke tett som du beskriver.
  22. Vedkommende som har annonsen på finn har uregistrert mobnr og har en adresse som ikke kommer frem på vedkommende,men et annet fornavn men samme etternavn.Er registrert 4 eller 5 mobnr på den adressen.Han er registrert på finn med bank id så burde vel være trygg,selv om eg tror eg har gått i fella.Tar kontakt med Finn i morgen om ikke noe skjer i løpet av morgendagen.
  23. Har snakket eller chattet med finn og dei meinte at eg skulle vente litt før eg eventuelt annmelde forholdet for å gi vedkomende litt tid. Har nå gått ca 1 mnd og ingenting har dukket opp. Skal ta kontakt med finn og prøve å komme i kontakt med vedkommende til helgen og se hva han da gjør.
  24. Blir vel postnr ja :lol:Har nå gått snart en måned siden eg var dum nok til å betale på forskudd for noe som eg enda ikke har fått og vedkommende sverger til å ha sendt meg bilde av sendingsnr men når eg ikke har fått dette og vil ha vedkommende til å sende som sms på nytt så gidder han ikke bry seg.Ser at samme annonse ligger ute enda som om delene ikke er solgt.
  25. Ønsker bare info før eg går ut med eventuelt navn.Fyren kommer fra østlandet og selger deler til mercedes på finn og om eg ikke tar feil geografisk.Tips i saken er postnr 2022
×
×
  • Create New...