Jump to content

Almis

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Almis's Achievements

0

Reputation

  1. Dette er sjekket. Det er sirkulasjon der. Mulig at selve pumpa ikkje leverer nok? No i ettertid har motor begynt å gå lavt på tomgang. Kan dette være noko som hjelper til?
  2. Hei! Har ein 1988 300tdt med et par problemer; 4matic ikkje vil fungere. Dette skjedde plutselig etter at bilen har stått lagret. Sentralen er sjekka, hjerne er sjekka og alle komponenter på hydraulikk. Trekant på speedometer lyser. 2: byttet bakdemper i sommer, etter dette vil ikkje nivåregulering fungere. Den fungerte fint før bytte. 3. Webasto fyrer opp, men vil ikkje antenne. Brenselpumpe fungerer. Etter batteri ble koblet av så vil ikkje webasto fungere. Klokka står kun og blinker og man hører en klikkelyd når man prøver og starte opp. Noken tips på ka som forårsaker dette?
  3. Har en 88`300 TDT som kun går på 5 sylindrer på lave turtall. Ved kjøring så går den på 6 sylindrer men ved tomgang så går den tilbake til å gå på 5. Og en god del røyk(blå/blåsvart) kommer ut. Har hatt ute alle dysene, demontert dem, rengjort og testa i dysetester. Finner ut at en glødeplugg blir våt der vi mistenkte problemet var. Dysa fungerer helt perfekt. Bilen har gått 324 000km, har stått i ro tørt siste to årene. Har kjørt ProTec dieselrens gjennom ettersom det kan skje at en dyse er sotet. men etter dysesjekk/rengjøring så ble det værre. Noen som har vært borti dette før? Kjedelige greier når bilen endelig er godkjent etter lang tid med rustsveising og rep.
  4. Fra passasjerside fremme. Den slutta forøvrig og tikke når bilen haddde blitt kjørt litt..
  5. Har ein 88' 300tdt 4MATIC der det kjem ein tikkelyd som høres frå kupeen når dørene åpnes. Forsvinner etter ein liten stund når døra vert lukka. Tikkelyden står på konstant når bilen står og går. Er det eit relé som har hengt seg opp? Irriterende som få! Mvh Almis
×
×
  • Create New...