Jump to content

Stiglindstrøm

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Stiglindstrøm

  1. E220CDI 2004 modell stasjonsvogn. I forbindelse med sjekk av kompressor ved sig i bakenden, kom jeg i skade for å rive løs de to tynneste ledningene fra kontakten til kompressoren. Da er valget, skal rød/hvit ledning opp eller ned (evt nermest flat del på kontakten......? Er det noen som har mulighet til å svare meg på dette hadde det vært supert.
  2. Ja, har måttet lade opp dette og. Det også tappes når dynamo ikke lader noe
  3. Fik feilmelding på displayet i rødt visit workshop osv. Målte på batteriet og det viste ingen forskjell på spenning om bilen gikk eller ikke. Viste 11.9v Jeg skiftet regulator og den lader fremdeles ikke. Viset 12,5 på batteri når bilen står og 11,9v på,batteriet når bilen er startet. Er det fler ting jeg bør sjekke? Evt styrestrøm til dynamo etc. Forslag om løsning mottas med stor takk.
  4. Har en 2004 modell E220 CDI der jeg har fått tak i ny dynamo. Viser seg at det er en liten forskjel på kontakten (2 pols) som er på regulatorene. De passer rett og slett ikke sammen. Er det noen som vet hvor disse to ledningene går? De er merket 1 og 2 på bilens kontakt, men ingenting på regulatorens. Det jeg tenker er å koble disse to rett inn på regulatorens kontakt....., men er det fare for at dette går til H...? Vil lading fungere greit uten dise to innkoblet? Takker for evt løsning på dette.
  5. kjenner noen til om automatkassen fra en 2010 mod passer i en 2004 mod? E220 cdi begge to
  6. Jeg har en E220 cdi 2004 modell stasjonsvogn. Går det bra å sette inn en 1999 modell automatkasse på den? Kassen som står i bilen har gått ca 340.000 og hakker/slipper under kjøring. Usikker på om det er kassen eller converter. Enklest å skifte kasse tror jeg. Mvh Stig
×
×
  • Create New...