Jump to content

Vesto

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vesto

  1. Ønsker å kjøpe en slik som i topic. Ev. et godt tips til hvor man kan få tak i en uten å betale blodpris hos merkeforhandler.. EDIT: det er høyre foran jeg ønsker! (takk for påminnelsen.) Send PM eller SMS/ring 90 18 64 84 Hilsen Vegar
  2. Slag med dunkelyd kan nok være en god beskrivelse ja.. Siden girkassen girer som en drøm til vanlig, kan det godt bare være en opplagring som du sier. Har hatt bilen snart i 3 år, og mener den har vært litt slik en god stund nå.
  3. Har en Vito 4x4 som jeg synes girer litt hardt fra 3 til 2 giret. Ikke alltid, men spesielt når den har et visst turtall i 3 gir. (ca 1500-2000) Den har fulgt alle servicer og har gått ca 140.000 km. Er det vanlig å flushe disse kassene? Eller kan et eventuelt dårlig kryss/mellomaksling lage en slik lyd?
  4. Det er da varme kommer til sin rett. Varm godt på godset som kula står i, så kommer den med et smell!
  5. Bruk varme. Hvis du ikke har noe bedre, bruk/kjøp denne: https://www.biltema.no/verktoy/sveising/gassbrennere/minibrenner-2000020057
  6. Koster vel rundt 7000,- ink mva for en ny. Antagelig uorginal da. Et kryss koster vel rundt 10% av en aksling, så det frister jo å få fikset kun det som er ødelagt!
  7. Hvis du mener at du har koblet strøm direkte på starteren uten at den går rundt, så er det antagelig ikke startsperren men selve starteren.
  8. Sjekket startrele for eiring/dårlig kontakt? Ledninger og kontakter for det samme?
  9. Ingen som har erfaring med dette?
  10. Vet at når man er ned med akslingen, må den settes på plass akkurat likt. Man må merke hvor den sto, dette for å unngå vibrasjoner. Så hvordan det da blir med en ny eller overhalt aksling er jeg usikker på. Mest interessert i å bytte krysset bare, men jeg har hørt forskjellig om det er mulig eller ikke, uten å ha et eller annet spesialverktøy for dette. Ser jo at det selges kryss til disse, så det burde jo være mulig!
  11. Noen som vet hvor mye arbeid det er å skifte kryss på disse? Hva slags utstyr trengs? Presse osv? Det er snakk om en firhjulstrekker, 2011 modell. Ser at det selges komplette akslinger til disse, men de koster jo flesk desverre...
  12. Ai ai ai, hvor skal jeg sende regningen?
  13. Sjekk ledninger i overgang dør/karosseri for slitasje. Regner med du har sjekket sikringer.
  14. Skal ringe BOS i morgen for å høre også.
  15. Har kjøpt meg et dobbeltsete til min 2011 Vito. Står to kapteinstoler i den orginalt, men står faktisk som 3 seter hos SVV. Når jeg skulle sette inn setene idag oppdaget jeg at kontaktene under setet ikke passet. Til kapteinstolen er det en kobling til beltefestet, og en kobling til føleren i sitteputa. På toseteren er det bare en kobling som går fra beltet til passasjersetet i midten. Får jo nå selvsagt srs lampe som lyser. Noen råd for å løse dette?
  16. Er selv ikke betalende medlem her, men er det på Saab forumet. Er det samme problemet der, litt lite aktivitet og mye går på Facebook. Liker selv forum godt, siden man har en skikkelig søkefunksjon bla. Har heller ikke Facebook konto da, og orker ikke lage meg en heller, bare for å diskutere det man kan diskutere best på et forum. Når det gjelder tilgang til sider for betalende medlemmer, så har vi den samme diskusjonen på Saab forumet til tider. Der er jeg som sagt betalende medlem, men jeg mener at man bør åpne alle sider for å kanskje holde forumet mer attraktivt, både der og her.. Men skjønner absolutt poengene med å ha noen sider kun for betalende medlemmer, men samtidig mener jeg at det er viktigere å heller ha de åpne for på den måten å få mere aktivitet her (og der) inne!
  17. Hva med en brukt hos en høgger, og eventuelt hvis det er behov, programmere/gifte den inn, hos verkstedet?
  18. Hva med å montere vindavvisere oppe på vinduene?
  19. Riktig... Får sjekke med Motortrade da! Kanskje det er mulig å plukke en "pakke" fra en høgger også!?
  20. Ser at en del Vito'er som ligger ut på Finn har ettermontert orginal cruisecontroll. Noen som vet om det kreves mye for å få til det? Vet at på bla noen Saab'er så er det bare selve hendelen som trengs å byttes, siden programvaren ligger inne. Har en 2011 mod 116 som ikke har cruise, men det hadde vært kjekt å kunne ettermontert hvis det ikke kreves alt for mye skruing osv.
  21. Noen som vet om disse to rattene passer om hverandre? Har en 2011 modell med "gummiratt" som jeg er interessert i å bytte med et skinnratt. Skinnrattet er fra en 2006 modell. Håper å kunne bruke min egen airbag, men denne har ikke knapper for styring av stereo osv..
  22. Jepp! Har jazza den opp litt til nå med panserlist og vinsavvisere osv. Og så er den jo god å kjøre også!
  23. Da ble det kjøp av en 2011 modell 116 A3 som har gått 87000..
  24. Ønsker å kjøpe enn Vito 4X4. Gjerne med lav km! Helst Webasto e.l. og hengerfeste. PM eller SMS/RING 90 18 64 84 Vegar
×
×
  • Create New...