Jump to content

roya1952

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by roya1952

  1. OK-høres jo fornuftig ut det. Noen som har peiling på hvordan en koder om instrumenthuset da? :
  2. Gjelder MERCEDES-BENZ E 220 CDI w211 Avantgarde 2009 modell. Originalt hadde bilen command audio utstyr med navigasjon og fm m.m. Skiftet til Erisin android enhet. Men dashbord klokka er i sommermodus, angivelig skal visst gps-en styre klokka, men det funker ikke nå i hvert fall. Noen som har peiling på hvordan jeg kan få stilt den klokka?
  3. Hei-noen som har tips til setetrekk som passer til denne modellen, og om den har sideairbag som evnt kommer i konflikt med setetrekk?
  4. Takk skal du ha-virker som det er samme sak, ja....
  5. For 1/2 år siden gikk h sladrespeil ut av stilling, hadde tatt de inn pga parkering, og så stoppet det ikke på rett plass på vei ut igjen, men fortsatte videre og der ble det stående ubrukelig. Kampen auto i Oslo ordnet det for meg (1/2 pris sammenlignet med merkeverksted), men de strevde noe voldsomt med å få det til, var noe med en liten fjærmekanisme eller noe sånt....Så skjedde det samme nå med v sladresepeil, og Kampen auto er nedlagt. Skulle gjerne hatt en god forklaring på fremgangsmåte for å fikse dette, hvis ikke må jeg vel ta det hos mb-verksted......
  6. Hei-jeg vil og bytte ut Comand-systemet (har en 2009 MB E 220 CDI type Avantgarde) med et Androidbasert system, men er usikker på hva jeg bør kjøpe og også på å gå igang med det selv. Noen som har tips til hva jeg bør gå for, og eventuelt noen som kan gjøre jobben, eller hjelpe til? Bor i Oslo (men kan kjøre et par timer for hjelp). Hjelp belønnes naturligvis.
  7. Hei-noen som har montert denne? Nylig kjøpt en MB e c 220 avantgarde w211 2009 og vil gjerne bytte ut audiosystemet med mer tidsriktig... Også litt usikker på hvilket system jeg egentlig har ? Hvordan finner jeg ut det?
×
×
  • Create New...