Jump to content

utlending

Members
  • Posts

    263
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Everything posted by utlending

  1. Slå inn på google: w220 airmatic relay location...
  2. F.eks. Aliexpress, E-bay, Amazon, BOS. Det er bare en lednings bit med 2 kontakter på 2 enden som passer mellom føler og bilens ledningsnett. Søk på google: M271 oil stop cable adapter, eller noe sånn så finner du bilder også.
  3. Hvis vi snakker om kamaksel følere, da finns plug and play "oljestopp" adapter for M271 motorer som du kobler mellom kamaksel og bilens ledningsnett.
  4. Jeg akkurat montert appstyring til original Webasto på W219 (med Y-kabel). Når jeg koblet W-bus ledningen fra Thermocall TC4 til Telestart T90, da fungert ikke. Fant fram at må bruke analog utgang fra Thermocall.
  5. Hvis du har Webasto i bilen, da kan du kjøpe Thermocall TC3 eller TC4, for å få appstyrt Webasto.
  6. Har du sjekket at skivene kan brukes med keramiske klosser?
  7. Har du extra lufttank til belgene bak? Må ikke nødvendigvis kjøpe samme type. Bilen min hadde også, men forrige eier byttet belger uten extra tank. Slangen til lufttank ble bare kappet av. Men hvis du velger denne veien da må du bytte begge to for å være lik (egentlig hvis ene side røk, da snart kommer andre side etter). I tillegg trenger du diagnose utstyr som kan styre luftbelger for å "blåse opp" belgene.
  8. Kanskje dem har det: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=271635268
  9. Mange tilfeller holder bare å bytte kjedestrammer, fordi egentlig strammeren som blir ødelagt. Det er ikke veldig avansert å bytte, kanskje kan den prøve først.
  10. Jeg har samme ønske. Det finnes en løsning som heter ThermoConnect con2. Via den du kan styre Webastoen via mobil, men ikke sjekket nøyaktig hvordan fungerer og hvor kan man skaffe. Tipper på at samme som Defa har: godkjent verksted monterer og man abonnerer. Hadde slikt Defa noen år tilbake, det var helt konge.
  11. Kan ikke åpne som at du holder knappen? Kan henne at skinne må renses og smøres. Ikke ukjent problem dessverre.
  12. Nei, tenkte ikke oljekjøleren ned i V-en, den lekker bare olje ut, men tenkte på girkasse kjøleren. Der kan forsvinne kjølevæske inn i girkasse. Men ser ut som vi snakker om mye som forsvinner, så blitt usikkert.
  13. Kan ikke forsvinne kjølevæske mot girkasse gjennom kjøleren?
  14. Jeg hadde en aktiv lørdag, etter at Julenissen besøkte meg på fredag og fikk en liten pakke: Nå er det alle fire luftbelgene er nye under CLS-n 😃
  15. Tusen takk for alt av hjelp 👍
  16. For min del OM642 ja. Men hvis jeg skulle å hjelpe sønnen min på W211 eller en kamerat på W204 eller kollega på W212 for å finne riktig væske til bilen sin, da sitter jeg fast.
  17. Så klart, men hvordan kan jeg sjekke hva passer til hvem som helst motor. Må bruke 226.5, 229.51 eller 229.72 motorolje?
  18. Det fant jeg fram, men lurte på om hvordan finner jeg hva er spec. f.eks. motorolje til OM642 eller kjølevæske S211 220CDI.
  19. Tusen takk for svar igjen Hvordan kan man finne fram hva slags spesifikasjoner har forskjellige væsker til forskjellige biler/motorer?
  20. Fant fram at skulle å bytte kjølevæske, bremsevæske og differensial olje på CLS-n også. Brukte flere timer i går for å finne riktig væsker, men fant spec til kjølevæske som kan være MB 325.0 og bremsevæske DOT5.1? Kan dere hjelpe meg å finne riktig spec. til det væskene?
  21. Trur du må koble telefonen på nytt med kode. Jeg vært innom og spørte pent da fikk tilkoblings kode hos BOS i Fredrikstad. Har du MB bluetooth enhet?
  22. Tusen takk, da bare å vente på bedre vær.
  23. Lurer på en ting til. Hva er motorolje spec. til samme bil CLS 320CDI OM642.920, 2007, 224HK med DPF?
  24. Takk, da skal gå gjennom liste og finne bedre olje. Nå ser jeg at Fuchs Titan ATF 4134 passer også. Den brukte jeg i siste 6 år på både W211 og S211 med 722.6 kasse.
×
×
  • Create New...