Jump to content

Jallakongen

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jallakongen

  1. Hei, lurer på om noen har en måte å se hvor ledningene fra motoren på innsuget går rundt i motor rommet, vil ikke ta av innsuget igjen , har fjernet alt som har med swirvelflaps systemet og det har fungert helt fint til nå men nå tokk motoren kvelden å da er bilen i nødmodus. skulle gjerne ha vist det så jeg får koblet til en motstand i ledningen så bilen tror alt er i orden. takk for all hjelp i forveien
  2. Hei, lurer på om noen har erfart med disse motorene 220 CDI fra 2001 at glødepluggen sitter fast men gjenge partiet på pluggen kommer ut, pluggen er ikke knekt. Og hva koster det å få reparert dette?
  3. Da fikset problemet seg med ny lmm. Men noe nytt har skjedd bilen siter ved pådrag
  4. hei, sliter med at bilen ikke vil akselerere den har riktig drag og alt funker fint men den girer bare på ca 2200 rpm max. med nedoverbakker så kommer jeg opp til ca 3000 rpm og bilen vil ruse til 3000 rpm på tomgang. lar jeg bilen stå over nattan så fungerer alt som normalt til den blir litt varm ca 5/10 min kjøring. så vil ikke kickdown eller noe funke før dagen etter igjen. kan dette være lmm? noen som har hatt lignende problemer? har prøvd å rense egr og lmm. bestilt ny lmm i håp om dette er feilen
  5. Hei, driver å feilsøker litt har kommet til feil på luft mengde måler noen kan sikkert svare om fremgangs måten min er feil. Jeg starta først med å finne konstant +12v og konstant gjord Så da sitter jeg igjen med 2 stikk igjen i disse 2 kobla jeg multimeteret på v og fikk måling på 4,5v så fikk jeg noen til å gasse å da bevega den seg til ca 4,8v på 2500rpm? Er dette riktig måling? Dette er med en brukt sensor, vet ikke om den brukte fungerer. Var noe en kompis hadde slengende. Men bilen går bedre med denne. På den som satt i målte jeg konstant 4,8v Problemet er at bilen går i nødmodus av og til og da går den ikke over 3k i turtall.
  6. Hei, jeg har et problem med min 220cdi den vil ikke gi full gass eller kickdown alltid, bare når bilen har stått over nattan? noen ider på hva dette kan være? hører også en lyd som minner om at motoren drar inn mye luft fra høyre side når du gir gass på venstre side av bilen
  7. Vet ikke om noen kasser i nærheten av Østfold?
  8. Hei, har problem med girkassa mi, bilen bare øker i turtall av og til når jeg har den i drive eller 2 eller 3 gir. Vurderer da å enten få tak i en ny girkasse eller gjøre om bilen til rwd bilens 4 matic system funger ikke uansett, hva trenger jeg av deler?
  9. Hei. tror jeg har dårlig transfercase for mange av disse bilene sliter med leste på nett at det er samme girkasse på dem med og uten 4 matic og det var bare og fjerne transfercasen og bytte mellomaksel og bytte opplagringa. noen som vet hvordan det er å oppdrive mellom aksel til en sannen her i Norge ? lekker fra øvre del av girkassa bak der mellomakselen kommer inn. ser ikke noe lekasje eller noe galt med simringen på inngående aksel der men om noen har vært borti det før. kommer etter 80kmt kjører du lenge nokk med røkskyen bak deg så forsvinner den ettervært
  10. Takk, får sjekke, er bare så vanskelig å se slangen over der, ikke så lett med all den driten i veien 😂
  11. bilen starter greit med gasspedalen inne eller om jeg vrir om tenninga 2 ganger føre jeg prøver å starte den men vis jeg bare vrir om uten og gjøre det først så tar det lang tid føre den starter. ser en hydraulikk lekasje som spruter på eksosen min så det ryker fra bilen ekstremt mellom 80/120 sikkert fortere å men ser røyken kommer fra der jeg sitter bare på midten ser olje lekasje på opplagring på girkassa og hele gulvet på undersiden er vått. olja er såppas lys så minner om hydraulikk olje. noen ide???
  12. bilen starter ikke uten startspray og når den gjør det feil tenner den også smeller litt kan du si. men når du får den til å starte må du holde inne gassen vis ikke dør den ut. bytta bensin, og filter. vasket tomgangs regulatoren. bytta plugger fra bilxtra bosch. bytta slangene til tomgangs regulatoren. ser den trekker falsk luft fra 3 dyser pga sjekka med startgass rundt omkring noen som vet hvor jeg kan skaffe billig rotor og fordeler lokk til disse?
  13. Hei. Lurer på om noen vet hvorfor ikke turtallsmåleren funker, normale feil på disse? Sensor eller instrumenter? Hørt at det kan være ovp å ?
  14. hei.. jeg har en 300te der jeg ser svetting rundt noe som minner om lasteventil, men har denne det eller er det nivå reg ser jo ut som bremserør går inn på den? den sitter ikke så langt unna bensin filteret. noen tips triks på å fikse dette, kanskje bare stramme litt?
  15. takk, har vært borti sveitserosten på min s124 e200 95 mod før. vet du om det er forskjell på dem? og hvordan det er å få tak i en sannen?
  16. hei. har vært heldig/uheldig ingen anelse enda. men men. da har jeg noen spm om denne bilen som jeg har akuratt kjøpt meg for å kanskje pusse den opp. kupevifta blåser ikke. forje eier sa det lokta litt svidd åsså slutta den. noen som har anelse på hva det kan være. den fungerer ikke på noen hakk. 4 matic lampa lyser. er veldig lite hydraulikk olje i beholderen? kan det ha noe med dette å gjøre? og er det noen som har kodene/link til feilsøkings kodene? og jeg ser det er en 4 matic bryter ved batteriet som står test på og noe annet hva er denne til? bilen har stått i 3/4 år på samme plass uten å blitt kjørt så har ikke mye peiling på bilen. jeg kjøpte den for 2 dager siden.
  17. Det er ikke noe annet en blink test greine på bilen min. men vet ikke hvor jeg finner hva de forskjellige blinkene betyr.
  18. hatt mine tanker på det dere skriver, noen som vet hvor det er mulig å få tak i ledningsnett?. frykter at det er det som er feil
  19. Hei.. jeg har en tysk import s124 e200. jeg har noen problemer med den og lurer på om noen kunne hjelpet meg med hint med hva det kan være. når jeg kjører på e6 i 120kmt over lengre perioder så plutselig mister jeg krefter når jeg prøver å gi på. ingen ting skjer. må slippe gassen å prøve å gasse igjen til jeg plutselig får det igjen. dette skjer hele tiden. ganske iriterende. tror det er m111.940 motor i denne med automat kasse. motoren går ikke stabilt på turtall heller, er ikke helt jævlig der men dropper ikke mere en ca 100-150rpm og samme går den opp. vis dette kan ha noe med saken å gjøre.
×
×
  • Create New...