Jump to content

MB E350/4-matic

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MB E350/4-matic's Achievements

0

Reputation

  1. Hei. Fikk montert DAB+/og ryggekamera m/farger på min W212 NTG4.5 hos nevnte leverandør nå i august 2016. Fungerer supert, leverandør/forhandler han vet hva han snakker om (dette var bare helt topp). Kan anbefales. Etter montering: Var innom BOS for oppgradering av softwear på radiodel, fikk siste versjon på min W212/NTG4.5 Radio ble bedre med tanke på mottak av signaler. (MB har ikke en radio som er verdt å skryte av originalt). Klaget til BOS, da jeg fikk bilen (har kjørt andre merker før, men aldri opplevd så dårlig mottak for radio når man reiser, rundt på Østlandet). Etter DAB+ og ny softwear bedre mottak.
  2. http://mbentusiastklubb.no/smf/index.php?topic=74700.0
  3. Hei. Gratulerer med valg av bil. Den er utrolig pen og super fin... Lykke til med god bilen.
  4. Hei. Har navi Ap50 4 stk. dvd (2015/16) til salgs hvis du er interessert?
  5. Fikk flusset gearkassen nå hos BOS, bilen er silkemyk i gearingen, liker den bare bedre og bedre..... Takk for tilbake mld.
  6. Tusen takk for tilbake mld. Har i dag hatt bilen hos BOS Skien. Gearkassen er byttet olje/filter og oppgradert softwear. Den er myk blitt "silkemyk" i gearing, sånn som jeg forstiller meg en MB skal være. Softwear har nok mye å si.. (litt annen veksling i.h.t. turtall) Kan anbefales og alt i alt så er jeg fornøyd, selv om det kostet kr.10' inkl. m.v.a.
  7. Fikk et kostnadsbilde på ca. 10000,- for flussing av gearkassen hos BOS i Skien. Er dette en riktig pris? (koster det virkelig så mye?)
  8. Har vært innom BOS i dag og forespurt på oljeskift på gjeldene bil. Er det noen her som har erfaring på dette? "Flussing av gearkasse" Hva bør slikt koste? med original gearkasseolje.. (Bilen er nå gått ca.110000km)
  9. Min første MB, kjøp i sommer, er superfornøyd. MB E350/4matic AMG 265hk 2012 mod
×
×
  • Create New...