Jump to content

Remijo

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Remijo's Achievements

0

Reputation

  1. Hei. har en ml 400 som har hatt injektorfeil, og som jeg har byttet to injektorer. Må jeg programere om injektoren da? Er en 02 mod.
  2. Hei! Jeg plages med å få ut plugg nr3 på en 400 v8. Pluggen går rundt men kommer ikke opp/løsner, har sikkert skrudd den 50omdreiniger uten at den løsner.... noen lure triks? har byttet alle andre plugger uten problem.
  3. Halloen gått fålk. Har en o2 mod ml som plages me at langlysan blenka som den hæftiaste 90talls diskcoen. Har sport mæ litt om, å d seies at d e styreenheten som kødda. (Den som ligg i sikringsboksen i motorromme)??? kan d være nåkka anna som e feil? e orginal xenon. korsen e d å bytte den styreenheten? må den kjøpes ny eller kan æ kjøpe en brukt på høggeri?? Håpe på kjapt å førnufti svar. e jo kjipt å kjøre uten langlys i disse mørketider, ( har måtta tatt ut relet) mvh. Remmi
  4. Remijo

    Stero gl 320

    Hei! Har problemer med anlegget i min gl henger seg opp og låser seg. Blir mørkt i alle knapper og man kan ikke trykke på noen ting. Er lys i displayet men ingen knapper. Virker kun å ved å trykke på rattknappene. (Volum,skip) kan resettes ved å ta ut sikring, men da virker den kun for en lite stund til. Lurer på om det en noen som har samme pbroblem, å hva som kan jøres for og fikse det? Vil jo ikke kjøpe ny, da den koster jo heroin å litt til.
×
×
  • Create New...