Jump to content

Egil Nordvik

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About Egil Nordvik

  • Birthday 11/15/1967

Egil Nordvik's Achievements

0

Reputation

  1. Sein i avtrekkeren jeg også, har sendt pm til admin så du får følge med.
  2. HØSTTREFF Er-An Vegkro. 22/10-16 kl 1200 Lodder stemningen for et høsttreff før noen biler havner på vinterlagring, til helgen er det fine værmeldinger
  3. jeg har fått mye hjelp på" Mercedes-Benz SL R129 Club Norway" på FB. Prøv på nytt
  4. Legg spørsmålene dine ut her. https://www.facebook.com/groups/400564416788791/
  5. Dette er lenge siden nå så ikke relevat for meg lenger, men fikk den sjekket for glykol også men det var ikke noe slikt.
  6. Ang transtec så få en garanti på jobben, jeg hadde en 270 cdi 04 mod, med litt rare lyder og rykk og napp i, kjørte til transtec , joda etter prøvekjøring og sjekk fikk jeg beskjed om at : Bytt converter og ventilplate så skal dette bli bra., leverte inn bilen noen uker etterpå og gikk nede på Bryne hele dagen og ventet, henta bilen om ettermiddagen men kassen oppførte seg likt som før repp men nesten 30K fattigere, Transtec bare hipsa på skuldrene og sa, dette var rart. greide å krangle tilbake 12K Betal ingenting der før du har prøvekjørt og du er fornøyd.
  7. Det er godt mulig 500en er den som er mest solid, ikke vet jeg. men dere må ikke male fanden på veggen for 600en uten å ha noe seriøst å komme med. det er jo bare synsing her.
  8. Du må nok ta deg fri på fredag og møte opp kl 1200 på Esso Nesttun [emoji4] Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Jeg kan ikke forstå hvorfor du skal styre unna SL600 V12, det er jo en bunnsolid motor, det er jo det gøyeste du kan ha av R129.
  10. Torbjørn. Du må bare komme deg til Gol og ikke grisekjøre på veien.
  11. Skal vi si kl 1200 på Esso Nesttun ?
  12. Reiser Torsdag jeg også, det er, bo 3 og betal for 2 netter på Pers. Vi som reiser Torsdagen skal vi ha et felles oppmøte ex McDonald på Lagunen?
  13. Tror de kommer til å åpne tunellen før torsdag, ellers er jo Aurland-Hol en fin vei, det er jo meldt fint vær. jeg fikk ikke svar fra Mercedes Gol, de tenkte sikkert det vare en jækla Bergenser som skulle vaske gratis. hehe
  14. På min var det en speedsensor som var gåen på ADSen feil C1122 (B24/4) og da gikk den i hardt modus,
  15. Jeg tenkte å kjøre i 11 tiden, har sendt mail til Mercedes på Gol om det er muligt å komme innom til de å ta en liten vask og stell av bilen før jeg kjører opp i sentrum, og hvis det går i orden så må jeg sikkert være der i 3 tiden tenker jeg, sikkert plass til deg og Kjell Arne
×
×
  • Create New...