Jump to content

nz

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nz's Achievements

0

Reputation

  1. Hei Jeg vurderer en R-klasse pga stor bagasjeplass men har noen spørsmål. Disse bilene har jo noen kjente feil. Ser at bilen har 722.9 kasse med VGS2. Har denne bilen den berømte balance shaft problemet med motoren? Kassen er en VGS2 og denne skal vel være bedre og billiger eå reparere? hva bør jeg se etter før kjøp. Det er en 2008 mod med 200 000km O-SHIFT PLATE WITH VGS2 Transmission: 722902 01 542838 [transmissionType = GA] Engine no.: 642950 40 595799
  2. hadd emin trofaste w202 til eu godkjenning. fikk anmerkining på slakk i ventsre siden. Det stod på lappen milig kingbols, foring eller stag. Det værste er foringene er nye. Naf kasren kunne ikke si hva der var en gang. Han ble rett og slett sur når jeg spurte. Har noen opplevd lignende hos NAF:)
  3. funnet ut litt mer.Det ene hjulet kommer det metall mot metall lyd men det forsvinner når jeg bremser. Kan det være slitte kloser?
  4. bilen rister ikke når jeg bremser.
  5. bilen min har plutselig begynt å riste i rattet. ganske store vibreringer. rattet går side til side ved kjøring. Abs lampen har lyst noen ganger innemellom også. Jeg jekket opp bilen og snurret hjulet (begge sider foran) og de gikk greit uten problem. tok en 12 til 18 test og 9 -15 teste og hjulet sitter dønn fast. neste jeg gjorde var å rebalansere dekkene. fortsatt rister det. Hjulene\skivene foran er glovarme etter litt kjøring men bak er ikke det. Kan det være bremseklossene som holder igjen og lager vibrering?
  6. tåkeluset\ hovedlyset peker nedover mot bakken. jeg har forsøkt å justere manuelt men det blir ikke så mye bedre. jeg har lykter med 2 sånne store plastikk kopper der lysene sitter. jeg fant lilla vacum ledningene og de er ikke festet til noe. jeg klarer ikke finne ut hvor de skal sitte på lyktene. jeg har andre lykter fra en annen c180 og denne har kun en stor plast deksel over lyspærene. denne finner jeg kontakten på siden. er det noen som vet hvor jeg finner kontakten?
  7. den fant jeg under panseret på høyreside men jeg husker at jeg hadde en w210 2000 modell og den hadde odb ved bremsepedalen.
  8. hei. har en w202 1999 modell som jeg ikke finner odb på. finner kun 38 pins connector men ikke odb under førersiden.
×
×
  • Create New...