Jump to content

Thunderdahl

Betalende medlem
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Thunderdahl

  1. Det er en app på Google play som heter "VIN decoder for Mercedes Benz" den er gratis!
  2. Hei, har 2 stk IR Nøkler til W210 facelift. Fikk meg ikke til å kaste dem da jeg kastet bilen. Begge er ganske nye og lurer derfor om det er noen som kan ha bruk for disse?
  3. Jeg vurderer å ha det på Harley`n ved vinterlagring. Vanlig bensin har en lei tendens til å tette igjen dysene på CV forgasseren. Bruker det på snøfreser og gressklipper som står lenge mellom sesongene.
  4. Var en på besøk hos meg med BMW 5 serie X, som satte seg fast på flatmarka på onsdag. den hadde ikke sperrer. Totalt ubrukelig her jeg bor.
  5. Hadde en slik lyd på min W211, var styrelageret som sitter på støtdemperen som var ødelagt.
  6. Hei, jeg kjøpte en 2007 W211 220 cdi for 2 år siden da de hadde lokalet i OSLO. Fant en rustflekk på bakdøra jeg hadde oversett, også måtte jeg bytte noen understells deler og justere hjulene.Bilen hadde nye klosse og skiver, men disse var begge helt utslitt etter 8000km. Jeg byttet på BOS og etter 20000km er det knapt synlig slitasje. Garantien de hadde var graderbar, og ikke den beste syntes jeg. Ellers virket de seriøse.Her er bilen jeg kjøpte Finn nr 56381733
  7. Det stemmer ikke helt, du kan lese ut feilkoder med Star diagnose uten at bilen er i aktiv nødmodus. Ved utløst nødmodus vil motorstyringen huske dette, dersom bilen går ut av nødmodus ved en restart vil den bli lagret som en "lagret hendelse". Når bilen går i nødmodus vil den ligge i motorstyringen som en aktiv feil du ikke får slettet før årsaken til feilen er utbedret. Infoen jeg kommer med er fra BOS Moss, tror de kan Star.,dette var på en w210 så ikke lik med s211 men tenkte det kunne være likheter.
  8. Feikode må kansje leses av når motoren går og bilen er i nødmodus. På min W210 med rund 38 pinners kontakt, måtte jeg kjøre til bilen gikk i nødmodus, for deretter å kjøre til verksted og lese av feilkoden uten å stoppe motoren. Min 220 cdi hadde sprekt innsug og fikk Nødmodus etter lange oppoverbakker med henger.
  9. Jeg bestilte en slik sak på ebay, tror jeg betalte 70 kr med frakt for android. Også valgte jeg bare software på google play som passet til mitt formål. MScopePRO passet best.
  10. Jeg betalte 3642 KR hos Moss autoservice i November 2016 på min W210.
  11. Fikk samme melding på min 210 på torsdag, det var ABS ringen på høyere bakhjul som hadde rustet opp og denne forsvant på motorveien da jeg passerte 110 kmt.
  12. I 1981 hadde Audi 80 1,6 diesel motoren en feil konstruksjon,til denne motoren hadde VAG brukte bensinmotor konstruksjonen til å lage en diesel.Jeg kjøpte et ombygnings kitt fra forhandler.Kittet besto av gummirør mellom innsug og topp, som hadde fått seg en T form med en slange del som gikk til en plate der hvor den mekaniske drivstoff pumpa sto på bensin utgaven.De motorene hold bare 100 000.
  13. Var innom Moss autoservice på morgenen ,og fikk en diagnose.P1354 -016 synchronization stored between crankshaft and camshaf no crankshaft signal og P134 -032 synchronization stored between crankshaft and camshaft plausibility. Vis den veivakselsensoren som jeg monterte ikke er ødelagt, er saken løst
  14. Må ikke være turbo for å få runaway.Jeg hadde et VAG produkt, en 81 audi 80 med 1,6 L sugediesel.På motorveien begynte motoren å suge motorolje gjennom lufteslangen fra toppen til innsuget.Farten økte kraftig uten å gi gass, og røykla motorveien så jeg ikke kunne se noe i speilene.Jeg klarte å redde motoren ved å bremse ned til bilen og motoren stoppet.Bilen hadde manuell gearkasse.
  15. Etter mye søking på nettet om veivakselsensor symtomer, er jeg rimelig sikker på at det stemmer. satser på at det er feilen.Så jeg fikk tak i en på mekonomen i Smalvollveien i OSLO.Ikke lett å få tak i deler på en lørdag. Den er montert og prøvekjørt virker bra. Da er jeg og den røde baron klart for mandagens utfordringer.Takk til Marevan.
  16. Når jeg tenker etter, har bilen ofte ujevn tomgang, den spretter opp og ned mellom 500 og 1200 omdreininger.Kan det også skyldes veivaksel sensor feil?
  17. Hei min 2001 w210 220 CDI stoppet under jevn fart,bare døde ut ingen forvarsel eller ujevn gange. jeg fikk svingt den inn på siden og prøvde å starte den igjen.Den sveivet fint men ingen tenning.Etter ca 15 min med panseret oppe, prøvde jeg igjen, og da startet den med en gang.Kjørte hjem med henger på slep og ingen problemer.Dette er firma bilen min og med fulle ordrebøker kan jeg ikke akkurat si jeg gleder meg til mandagen. Prøvde å ringe BOS i Moss, men ingen tok telefonen halv 4 på en fredag. Har kjøpt en overgang fra OBD2 til rund ,men er litt skeptisk til å prøve å koble blåtann dongelen på denne for diagnose.Er det noen som har noen gode forslag?
  18. ingen av kablene som du linker til støtter w211, ifølge kompatiblitets listen på produktene.
  19. Spør Gunther om det finnes noen bedre bil http://www.outsideonline.com/1912491/worlds-greatest-traveler-1988-mercedes-has-been-172-countries Bilen står nå på MB museet i Tyskland.Bilen rullet in i Tyskland 2015 etter 800 000 km hvorav 250 000 km offroad.Samme motor, automatgir og akslinger. https://www.mercedes-benz.com/en/mercedes-benz/lifestyle/adventure/to-the-ends-of-the-earth-with-the-g-class/
  20. Skal sjekke om kjørecomputeren er stemmer ved neste langkjøring.
  21. Har da kjørt Moss - Kristiansand forbruk full bil med aircondition på , kø og blyfot i 110 sona ble forbruket 0,56.Retur med full bil, ødelagt aircondition takluka oppe og blyfot i 110 sona endte den på 0,52 på bilens kjørecomputer.
  22. Ukjent ladetrykk men tror den er tunet, da den går veldig godt når den fungerer.
×
×
  • Create New...