Jump to content

Buckwe

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About Buckwe

  • Birthday 05/23/1991

Buckwe's Achievements

0

Reputation

  1. Nå har jeg fått verkstedtime på BOS, og håper de finner ut av det. Om det var registerkjede så ville kostnaden komme på gjerne 40.000,- Så det spørst om jeg ikke må se om jeg kan benytte meg av reklamasjonsretten, eller evt. bruke toppforsikringen. (motor og girkasseforsikring)
  2. Jeg kjøpte den av forhandler, og fikk 3 mnd 50/50 garanti - noe jeg ikke tenkte noe særlig over pga. jeg har topp forsikring (motor og grikasse). Er dette noe forsikringen kanskje kan dekke? Og hvor mye må jeg regne med å legge ut om det er jeg som må betale? Skift av registerkjede og det som hører med?
  3. Hei, Motoren har måttet "kjinne" litt ekstra nå i julen, og det første sekundet etter oppstart så lager motoren en slags "rasle" lyd. Jeg fikk etterhvert motorfeil-lys, noe som gikk på P0340 - Kamaksel posisjons sensor. Denne ble byttet, men problemet er det fortsatt. Det er da veldig mulig at det er registerkjede som er strekt, og at dette sikkert må byttest? Er det meningen at jeg skal betale dette "gildet"? Bilen er jo knappt 4 år, og er ikke gått mer enn 95 000km. Jeg har ikke garanti på bilen da den er importert, men alikevell... dette burde da ikke skje? Har også lest at registerkjede er en svakhet på M271 motorene, men vet ikke om dette gjelder på de eldre motorene..
  4. Ja, det var det jeg og såg - nå er min kun plastidippet nede, så det er mulig å rive av, men jeg synest alikevell det var noe frekkt med den grillen! Samtidig så vet jeg at det hadde sett mer "orginalt" ut med den øverste.. Må bare passe på og ikke hive for mye på den, nye felger og tonede ruter er en bra start iallefall..
  5. Jeg lekte litt med tanken på å bytte grillen til AMG grill, hva tenker dere om dette? Føler kanskje den gir bilen et litt mer slankere look i fronten, og kanskje litt frekkere? Og evt. svart utgave, den liker jeg egentlig best Blir det for mye dilldall, eller lar det seg gjøre uten at det ser dumt ut?
  6. Hei! Noen som har erfaring med ettermontering av subwoofer i W204? Jeg vurdere dette, er skreddersydd kasse som gjør at det ikke ser så jalla ut, og ikke minst tar all plassen.. Men jeg er usikker på om coupe har samme mål i bagasjerommet som sedan.. den er jo tross alt litt lavere. Noen meninger om dette?
  7. Takk Hans Kåre, jeg er veldig fornøyd selv! Jeg har ikke hørt noe om understellsbehandling, men jeg spurte aldri om det heller. Nå har bilen gått i Mosjøen, så jeg håper de ikke har brukt like mye veisalt der oppe som på øst- og vestlandet.. Hvor mye betalte du for understellsbehandling? Håper felgene blir bra ja - den får jo et litt mer "uorginalt preg" - men jeg tror fortsatt at den fortsatt er fin! Men den kommer nok til å bli mye stivere.. den har jo allerede sportsunderstell, så spørst om jeg ikke får prolaps med på kjøpet av felgene
  8. Takk takk! Syver:Det stemmer, fant kun 4 stk. på Finn.no med automatgir (de som har 7-trinns kassa) ikveld.. Og denne er bruktimportert med mye utstyr, som Command Online, AMG-sportspakke, AMG-styling innvendig og utvendig, Adaptiv lyskontroll, regnsensor, ++ Men finner så klart mye mer man skulle hatt i bilen etterhvert som jeg eiger den.
  9. Hei! Jeg har en bruktimportert W204 2011 mod. som jeg vurdere å oppdatere Command Online på, noe jeg trodde kun gikk på GPS/Kart. Men ifølge BOS Stavanger, så var det noen systemoppdateringer der - men han visste ikke hva. Er det noen plass jeg kan finne ut forksjellen på de forskjellige oppdateringene? Og er det verdt over 2000,- om jeg ikke bruker kartet noe særlig? Det var eneste om det var noen software som gikk på motor og gir det kanskje kunne vert bedre. Mvh. Buckwe
  10. Ja.. Orginalt har den jo 255/45 på bakdekka, så jeg kan fint gå opp til 275/30 - samtidig så er jeg i samme baner som deg - ræva er såpass høy at det ser veldig bra ut med noen brede dekk bak!
  11. Wicky: Felgene som står på er vinterfelgene min, de står på nå! 18" Ja, satser på det! Skal få ut et bilde når nye sommerfelger er montert!
  12. petterw: Se der ja, disse har jeg ikke fått med meg! Ser Zito Corsica ligger på samme pris som de jeg vil ha, men da jeg kan hente mine ferdig omlagt i Stavanger hos leverandør, er dette like greit.. Tenker å kjøre Vredestein 235/30 fremme og 275/30 bak, forhåpentligvis passer dette.. Ser Vredestein hadde noen dekk med betydelig mindre dekkstøy enn feks. goodyear.. 68dB mot 72dB.. Men dette blir i andre omgang, for øyeblikket står stakkaren på service hos BOS i Stavanger, skal bytte bremser, demper forran, tennplugger m/ledninger.. koster å være kar. Noen som har erfaring i forhold til å oppdatere GPS og programvare nå nylig? Selve kartverket bruker jeg aldri, men er det noen nyttige oppdateringer i de andre systemene som er verdt å betale 2.200,- for? Har Command Online, så det kostet pluttselig mer enn hva som ble forespeilt.
  13. Angående felgene så vet jeg at jeg burde hatt orginale AMG-felger - men jeg finner ingen som har samme felgbredde som det jeg vil ha. 8,5x20 framme og 10x20 bak - for å få en etterlengtet "concave effekt" Eksempel: Nå vurderte jeg å selge AMG felgene som fulgte med, men har revurdert dette - og tenker å sitte på de til evt. salg, så kan den nye eigeren bestemme hva han/hun liker best. Ser at de koster mye mer enn hva jeg får for de ved salg uansett.. Toalmar: Disse felgene heter Zennen ZP6.1 - og jeg har valgt de pga. de har litt samme "looken" som Vossen CV3, men koster nesten det samme som en Vossen felg for alle 4.. Kvaliteten er ikke det samme da, men jeg har ikke tenkt å kjøre rally med de.
  14. Heisann! Etter lenge å ha sett på BMW E92 og Audi A5 Coupè - kom jeg over en fin W204 Coupe i Mosjøen, og falt pladask for den. Så da var det bare å få den hjem! Med over 120 mil Mosjøen - Sandes, så var jeg ikke lei en eneste av dem! Fantastisk bil å kjøre, utenom at den var litt stiv på langtur, men da gasset jeg bare på, så myknet iallefall jeg opp Selv om det er den minste motoren, så er jeg veldig fornøyd! Den river ikke skinnet av pølsen, men holder enn så lenge! ESP ble fort slått av vinterstid, men fort slått på igjen også, hehe.. Delskinn, AMG-pakke, 7-trinns automatkasse, adaptiv lyskontroll, osv.. Nå har jeg hatt den i 1/2 år og har planer om å gjøre litt mer med den. Har allerede sotet rutene helt forran - dette ble gjort i helgen. (de var orginalt litt tonet - men har tonet de hakket mer) Nå vurderer jeg å bytte ut de orginale AMG-felgene med noen større.. Hva synest dere? Felgene på bildet er ikke handlet enda, men vurderer dette sterkt. Samtidig tenker jeg å sprite opp stussen med en spoiler-list. Noe mer jeg burde gjøre utsendesmessig? Synest egentlig bilen er veldig fin orginalt... Mvh. Buckwe
×
×
  • Create New...