Jump to content

esten

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by esten

  1. Ikke så enkelt å forklare egentlig, men er det noen som vet om noe ekstrautstyr ( eksempel, Startknapp, adaptiv CC, klimabetjening styrt fra baksete +++) som med enkle grep kan monteres?? Kunne tenkt med betjening for klimaanlegget i baksetet, men vet ikke om det ligger klart, at det er bare å få tak i enheten, så ligger kontakten klar og eventuelt inn til mercedes for å kodes? Nøkkelfri startknapp hadde å vært ett ønske. Er det noen som har utført noe kjekt å ha greier.. Bilen er en 2016 mod S212, e-klasse.
  2. Kom med ett fornuftig bud, ligger ute på finn. Men kom med bud du..
  3. Hei Jeg har akkurat nå prøvd å montere ratt fra en s213 e-classe inn i min 2016 s212. Det som skjedde var at volumet for opp og ned selv, men stigende. Og at ingen av knappene virket. Er lys i de da.. Mulig dette ikke går i det hele tatt. Noen som har den fjerneste ide? Eller er god på å søke på utenlanske sider.
  4. ok. Er det slik at man kan bytte batteri på sensorene, eller må man ha nye sensorer?
  5. Har hatt bilen i noen uker nå, og ikke hadd problemer med dekktrykksensorene. Plutselig i kveld, kom lampen opp, med beskjed om at dekktrykksensoren var forsvunnet.. Hva er trolig feil?? Må den kodes på nytt?? Er det noen form for resetting i bilen? Hilsen en som hater feilmeldinger.. Bilen er en 2016 mod s212 stv.
  6. Hei og hå.. Når jeg trykker på knappen for å få opp bakluken på min stv, går den normalt, helt til den kommer helt opp. Da høres ett lite smell, også stopper den. Når jeg trykker på knappen inni bilen, eller på fjernkontrollen går den ikke tilbake igjen. Kun når jeg bruker knappen på selve bakluken at den går ned. Er det normalt?? E-klasse 2016 mod s212.
  7. Går ikke med spilleren i 2016 modellen fikk jeg beskjed om fra Oslo Bilstereo.
  8. Har montert ryggekamera, og må fortelle bilen at den har det, men kommer meg ikke inn. Har sett at man skal holde ned legg på knappen, 1 og firkant. Men funker ikke i min bil. Bilen er en 2016 mod S212 e-klasse.
  9. Som det står i overskriften, så hadde det vært fint om man fikk forandret språket i bilen til norsk. Finnes det noen oppdatering som fikser det?? Bilen er en 2016 mod s212 220 4-matic.
  10. Er det forskjell om det er gammel taxi eller ikke altså.
  11. Er nok vanlig dempere ja. https://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=90086143&fks=90086143
  12. Hei Jeg vurderer å kjøpe en 2012 mod 212 for å trekke campingvogna som er 1900kg. Spørsmålet er bare, vil en sedan bli veldig lav bak, når man setter 90kg på kroken, og mye bagasje bak?? Ser jo at stv ville vært bedre, da den har nivåreg, men har funnet en meget pen sedan til rett pris. Bilen er forøvrig en 2012 mod 220 cdi. Espen
×
×
  • Create New...